• Stránka 1 z 1
Body
Zdravím hošani,
Je to skoro měsíc co jsem požádal zprávou o výměnu bodů za evip. No, a gs nemá asi čas. Vím že nejsem jediný a netočí se svět jen kolem mě, ale měsíc je poněkud dlouhá doba. (Není to přesně měsíc, je to cca).
Dále mám dotaz, ať nedělám další topic, Hraju na NS a S
NS: Hraju jen Furien turnaje kvůli FPS
S: vše ostatní
No a ten dotaz je, že jak si můžete všimnout v tabulce s bodama, mám tam 2x svůj Nick (NS & S).
Při součtu bodů obou Nicků mi výjde 30 bodů = EVIP. Mohly bych tedy zažádat o výměnu bodů za evip ? Doufám že GS nebudou tak moc lakomí a neřeknou mi že nic nesečtou a že budu muset dodělat 30 bodu na S a na NS.
PS: pro ty co neví NS: nonsteam S: Steam xD.
Je to skoro měsíc co jsem požádal zprávou o výměnu bodů za evip. No, a gs nemá asi čas. Vím že nejsem jediný a netočí se svět jen kolem mě, ale měsíc je poněkud dlouhá doba. (Není to přesně měsíc, je to cca).
Dále mám dotaz, ať nedělám další topic, Hraju na NS a S
NS: Hraju jen Furien turnaje kvůli FPS
S: vše ostatní
No a ten dotaz je, že jak si můžete všimnout v tabulce s bodama, mám tam 2x svůj Nick (NS & S).
Při součtu bodů obou Nicků mi výjde 30 bodů = EVIP. Mohly bych tedy zažádat o výměnu bodů za evip ? Doufám že GS nebudou tak moc lakomí a neřeknou mi že nic nesečtou a že budu muset dodělat 30 bodu na S a na NS.
PS: pro ty co neví NS: nonsteam S: Steam xD.

-
WizEnchikO - Pokročilý
Re: Body
Kontaktuj je znovu, pokud je to tedy opravdu měsíc.
"Že to říkáš zrovna ty"
Deluxina píše:Kdo si počká,
ten se dočká
"Že to říkáš zrovna ty"
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
WanderCZ píše:Kontaktuj je znovu, pokud je to tedy opravdu měsíc.Deluxina píše:Kdo si počká,
ten se dočká
"Že to říkáš zrovna ty"
Tak co odpověděli ti, nebo jak jsme na tom ?

Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
Kódy jsme neměli, teď již nějaké máme k dispozici. Ohledně tabulek s body, dej mi nějaký jasný důkaz o tom, že obě SID jsou Tvé, pokoušel jsem to hledat podle banů (chtěl jsem porovnat IP), ale žádný nemáš. Pokud uvidím jasný důkaz o tom, že doopravdy to jsou body z obou SID Tvé, body ti bez větších problémů sečtu na 1 SID. O vyjadřování lidí, kterým do toho nic není a neví o tom ani ň radši psát ani nebudu, protože je to stejně, jako kdybych mluvil do zdi. Zamykám, protože to je zbytečné, aby to bylo odemklé.
PS: Příště ohledně turnajů a VIP za turnaje kontaktuj někoho ze správců turnajů (DarkMouse, Smokeyy)
PS: Příště ohledně turnajů a VIP za turnaje kontaktuj někoho ze správců turnajů (DarkMouse, Smokeyy)
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1