• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Counter strike 1.6/ ovladače v G.K
Pc
Windows 7 Home premium
Verze hry: Steam
Ovladače: Ati
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mam stáhnout nejnovejší ovladače ?:-) Nevím kde jsou, nebo kde bych je našel. Mám totiž dojem, že je nemam aktuální, proto se mi hra seká v režimu OpenGL.. Nebo, jak je aktualizovat, prostě nějaké rady. Díky
Windows 7 Home premium
Verze hry: Steam
Ovladače: Ati
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mam stáhnout nejnovejší ovladače ?:-) Nevím kde jsou, nebo kde bych je našel. Mám totiž dojem, že je nemam aktuální, proto se mi hra seká v režimu OpenGL.. Nebo, jak je aktualizovat, prostě nějaké rady. Díky

-
horacio0007 - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Counter strike 1.6/ ovladače v G.K
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter strike 1.6/ ovladače v G.K
Ahoj, napis mi dnes na TeamSpeaku po 18:00, najdes me tam pod nickem Hoolder. Vysvetlovani po foru by bylo zbytecne zdlouhave, takto ti to na TS vysvetlim a rovnou to provedeme.
-
Hoolder - Spamer
Re: [resime] Counter strike 1.6/ ovladače v G.K
Dobře, po 18;00 určitě se ozvu, zatim díky
-
horacio0007 - Kolemjdoucí
Videl jsem, ze jsi mi psal, ale bohuzel jsem nemel cas. Napis mi nejlepe dnes, budu tam cca do 9ti hodin.
-
Hoolder - Spamer
V případě zájmu dále řešit problém napiš na TS někomu o radu, případně mi napiš PM.
Téma bez odezvy, lock.
Téma bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1