• Stránka 1 z 1
Re: Chladič
Ak "vrci" znamena, ze ide na vyssie otacky ventilator ako po "vitajte", tak je to normalne.
Mozes to vyriesit v BIOS-e, v nastaveniach ventilatora, kde otacky nastavis na nizsiu uroven [ak tam taku moznost mas
]
Mozes to vyriesit v BIOS-e, v nastaveniach ventilatora, kde otacky nastavis na nizsiu uroven [ak tam taku moznost mas

BB_1 --> <<_[Y]_[E]_[B]_[O]_>> //N!cK
- miro1091
- Amatér
miro1091 píše:Ak "vrci" znamena, ze ide na vyssie otacky ventilator ako po "vitajte", tak je to normalne.
Mozes to vyriesit v BIOS-e, v nastaveniach ventilatora, kde otacky nastavis na nizsiu uroven [ak tam taku moznost mas]
Lenže ja používam zvlášť chladič. Ja mám takíto chladič: https://www.alza.sk/genius-nb-stand-100-d297597.htm Niečo podobné. Akurát je to dlhšie a má to menšie vrtule

-
bogingo - Kazatelův učeň
Tak pri lacných ventilátoroch sa často stane, že začne hrčať za "ložisko". Zo začiatku si po určitom čase sadne a preto hrčať prestane. Ten zvuk by ani nevadil, horšie sú vibrácie, ktoré pri tom vytvára. Taký ventilátor je najlepšie vymeniť.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Aha takže ten ventilátor si musí zvinknúť na nové prostredie?
-
bogingo - Kazatelův učeň
bogingo píše:Aha takže ten ventilátor si musí zvinknúť na nové prostredie?
Tak to sme sa celkom nepochopili.

Nie, na nové prostredie si nezvyká, len sa začína prejavovať vada. Mno a čím ďalej tým viac, až nakoniec bude vrčať stále.
Takéto vrčanie mám na mysli: https://www.youtube.com/watch?v=IShY7VamTgI
-
zima - Mistr Yoda
To čo si sem dal ten YT odkaz tak to je od toho môjho ešte veľmi ďaleko
. No... dnes ako som zapol NTB tak už to vôbec nevrčalo.

-
bogingo - Kazatelův učeň
bogingo píše:To čo si sem dal ten YT odkaz tak to je od toho môjho ešte veľmi ďaleko. No... dnes ako som zapol NTB tak už to vôbec nevrčalo.
Ten vývoj je taký ako som písal. Video ukazuje predposledné štádium od ktorého si ešte asi ďaleko. Kedy sa tam ale dostane ten tvoj ventilátor je otázka jedine na jasnovidca. Každopádne je dobré taký ventilátor vymeniť.
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1