• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] výpad!
Prečo stále ked som na zm chronic 1 na GS stále my spadne csko a vypne sa ?! Stále iba tam na tom zombie nikde inde iba tam. A čo stím mam robit ?
-
R3ZN1K - Profesionál
[vyřešeno] výpad!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: výpad!
Ahoj, příčin může být několik.
Zkus vysledovat, kdy se to děje, jestli je to při nějakém určitém efektu, hození granátu, nebo tak.
Mimochodem napsat to podle vzoru by se celkem šiklo..
Zkus vysledovat, kdy se to děje, jestli je to při nějakém určitém efektu, hození granátu, nebo tak.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: výpad!
SponErko píše:Ahoj, příčin může být několik.
Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Jak som prišiel na sever zm chronic , a hral som.
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Prídem na server a asi po 10 minútach ked hrajem mi sekne csko a vypne sa mi. Väčšinou to bolo ked som bol "Terminátor" a strieľaľ som do zm a zrazu sek a vyplo sa csko.
-
R3ZN1K - Profesionál
Re: [řešíme] výpad!
Ahoj, keď ti to vypne tú hru naskočí ti pri to nejaká tabuľka? Každopádne skús dať do "set launch options" toto -nofbo.
Ak by to nefungovalo problém môže byť vo windowse, pravdaže ak si už neskúšal klasicky overenie integrity a reinstall cs.
Ak by to nefungovalo problém môže byť vo windowse, pravdaže ak si už neskúšal klasicky overenie integrity a reinstall cs.

Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
MikosS píše:Ahoj, keď ti to vypne tú hru naskočí ti pri to nejaká tabuľka? Každopádne skús dať do "set launch options" toto -nofbo.
Dal som overit integritu hry a vypísalo mi že mi jedno chýba a stiahne mi to.
-
R3ZN1K - Profesionál
ako si to dal prosím ťa? šiklo by sa to aj mne ale na steame to nemôžem nájsť, ďakujem!
-
dodchi - Pokročilý
Tak pak napiš, jestli to stále padá.
Jdi do steamu -> knihovna -> klikni pravým na cs 1.6 -> vlastnosti -> místní soubory -> ověřit integritu mezipaměti hry.
Pokud něco nechápeš, napiš mi do PM, ať nespamujeme tento topic.
dodchi píše:ako si to dal prosím ťa? šiklo by sa to aj mne ale na steame to nemôžem nájsť, ďakujem!
Jdi do steamu -> knihovna -> klikni pravým na cs 1.6 -> vlastnosti -> místní soubory -> ověřit integritu mezipaměti hry.
Pokud něco nechápeš, napiš mi do PM, ať nespamujeme tento topic.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko, napíšem zajtra či to funguje pretože dnes mám veľké lagy na csku 

-
R3ZN1K - Profesionál
Re: [vyřešeno] výpad!
Problém vyřešen, lock.
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1