• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Problem s cskom
[*]Čaute, mám problém s cskom ... stále ked ho zapnem a som na serveri dam si napr. nejaky iny nik (popr. klan) stale mi v konzoli nepiše že not found a spamuje a ja neviem čo mam robiť... dnes mi to aj stále mik prehadzovalo na gamesites.cz ... nemôžete mi prosím pomôsť ???
- TriBaLX
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Problem s cskom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem s cskom
Ahoj, nějak jsem z tvého popisu nepochopil, v čem máš problém.
Popiš to prosím podrobněji a můžeš text doplnit i fotkou konzole, nebo toho přehazování na gamesites.cz, nějak jsem nepochopil, co tím myslíš.
+ Napsat podle vzoru nám také dost pomůže
Díky
Popiš to prosím podrobněji a můžeš text doplnit i fotkou konzole, nebo toho přehazování na gamesites.cz, nějak jsem nepochopil, co tím myslíš.
+ Napsat podle vzoru nám také dost pomůže

Díky

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Problem s cskom
Takže, idem na csko dam si napr. klan za meno a idem na server a mi ho prehodí na gamesites.... a stále ked niečo zmením v nastavení cska tak mi to píše v kozoli a spamuje
Netchan_Transmit: Unreliable would overfow, ignoring a všetky menu a obchody na servery mi nechce otvoriť .... to je asi všetko.
Netchan_Transmit: Unreliable would overfow, ignoring a všetky menu a obchody na servery mi nechce otvoriť .... to je asi všetko.
- TriBaLX
- Kolemjdoucí
Máš GSplay nebo steam verzi? Pokud ne, stáhni si GSplay od Gamesites nebo si kup steam hru na obou verzích to jede perfektně.
Pokud máš GSplay, nejspíš jsi vložil nějaké špatné soubory do tvojí cstrike složky takže bych to být tebou přeinstaloval nebo odebral soubory, které tam už nebyli od základu.
Pokud máš GSplay, nejspíš jsi vložil nějaké špatné soubory do tvojí cstrike složky takže bych to být tebou přeinstaloval nebo odebral soubory, které tam už nebyli od základu.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
mam steam takže potom čo mam spraviť ?
- TriBaLX
- Kolemjdoucí
Jdi do složky cstrike a všechny soubory s příponou .cfg (config.cfg, autoexec.cfg, userconfig.cfg,..) smaž/hoď na plochu.
Potom zkus změnit nick ve hře a hoď nám sem odpověď, jestli pomohlo, nebo ne.
Potom zkus změnit nick ve hře a hoď nám sem odpověď, jestli pomohlo, nebo ne.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
čaute dakujem za reakciu a v nedelu, pretože niesom na svojom počítači.
- TriBaLX
- Kolemjdoucí
Nebudu porušovat pravidla webu GS
-
GSHeaDSpY - Mistr
Bez odezvy. Pokud budeš mít zájem dále řešit problém, napiš mi PM.
lock
lock
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1