Zde můžete najít rady a návody k Minecraftu.

Nedostatecne snimky

Příspěvekod WorstLagger » 17 kvě 2015, 00:07

Zdravim, napisu to zde strucne. Mam pocitac ktery by minecraft mel utahnout v pohode. Kdyz dam F3 tak mi ukazuje ze mam 150FPS ale muj pocit z hry je skutecne takovy, jak kdybych mel takovejch 25FPS. Je tam poznat sekani, mirne pozastavovani se proste spomaleni hry. 150FPS to skutecne neni.. kazdopadne rad bych se zeptal kde je chyba.. vse mam na lowest pise mi ze mam 150FPS ale zazitek z hry je naprd, co s tim? Diky

Mam windows 7 a nejnovsi verzi minecraftu
WorstLagger
Amatér
Amatér

Nedostatecne snimky

od Rumcajz » 17 kvě 2015, 00:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nedostatecne snimky

Příspěvekod ZuziCek » 17 kvě 2015, 09:17

Taky záleží v jakém prostředí se často nacházíš :D (Asi :() Mám někdy podobný případ, ale u mě je to spíš netem než výkonem počítače :d ... Což asi myslím, že tvůj net běží v pohodě ... Možná by sis měl vypnout nějaký v věcičky, třeba mraky nebo tak :) ..
ZuziCek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod WorstLagger » 17 kvě 2015, 09:30

Uplne vsecko mam vyple i nastavene na tech nejnizsich detailech navic pouzivam Optifine pomoci kteryho mam znizeny render-distance na tu nejnizsi uroven.
WorstLagger
Amatér
Amatér

Příspěvekod Valer » 17 kvě 2015, 11:59

Ahoj, nejlepší bude napsat specifikace počítače, potom jestli hraješ s koupenou verzi MC nebo se staženou, nejsem si úplně jist jak to máš vše nastavené, chtělo by mnohem více informací...
Valer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Brnda » 17 kvě 2015, 12:22

Zkus stahnout dohlednost
all pub late

Obrázek
Obrázek
Brnda
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Abit » 17 kvě 2015, 12:23

Bude od tebe potreba resit par veci:
  • Specifikace pocitace
  • Ping
  • Popremyslet jestli 25 FPS neni dost, protoze lidske oko stiha 30 FPS
  • 150 FPS a minimalni render distance? to jako vazne?

PS: osobne bych tento problem uzavrel s tim, ze mas 150 FPS a Oprifine, takze PCckem to nebude, takze si sezen lepsi internet

Jo a jeste mi tohle prislo na TSku (uplne jsem na to zapomenul):
<10:50:21> "Lagger70": Zdravim te, mohl bys mi pomoci?
<10:50:36> "Lagger70": Prosim, mam moc zavazny problem a zeptal sem se uz hodne kamaradu, nikdo z nich mi nedokaze pomoci.
<10:50:44> Chat partner has closed the conversation

A jak jsme se bavili na srazu Supportu, tak se da instantni zavreni konverzace brat jako demence.
Po chvili mi prislo i toto:
<13:06:45> "Lagger70": Ahoj, mohl bych tě prosím moc pekně poprosit aby ses podíval na toto téma? :( http://www.gamesites.cz/forum/nedostatecne-snimky-t88048.html Potřebuju poradit ale nikdo nepíše, tak možná ty bys to mohl vědet, díky..:( Nějak zkusit poradit..

PS: jestli muzu poprosit, tak to nekdo veditnete do meho predchoziho postu (at tu nemam 2) #Done
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod WorstLagger » 17 kvě 2015, 14:07

Celkem zvlastni no, az takovou aroganci od supportu sem necekal. Neprijde mi taky uplne normalni od tebe zverejnovat nase soukrome konverzace, at uz delam v soukromem prostredi cokoliv tak to neznamena, ze se tak chovam i na verejnosti.

Konverzaci sem ukoncil pro to, protoze kdyz VIM ze je uzivatel dostupny k odepsani tak si mou zpravu odklikne hned, jak uslysi zvuk prichozi spravy. A kdyz se uzivatel rozhodne na tuto otazku odepsat, tak se mne jakozto odesilateli zobrazi ikona, ze uzivatel odpisuje. Tato ikona se do 10 vterin nezobrazila, tak sem cekal, ze nejsi dostupny a ze kdyz budes, na zpravu odpises. Nechapem co zvlastny natom, ze nechcu mit otevrenych 35 konverzaci najednou.

Za 3 hodiny sem ti napsal opet s tim, jesli si se uz nevratil, nebo konverzaci omylem neuzavrel. To, ze mas jakekoliv setkani s nekym jinym muzes oznamit uzivatelum ktery ti spravu odesilaji at vedi, co s tebou je a jestli maji cekat nebo ne. V tomto pripade nerozumim co sem udelal spatne.

Anyways problemy s internetem nemam, nikdy se mi problemy s internetem na jakemkoliv serveru neprojevovali, vzdy sem byl ten, kdo ma rychlejsi internetove pripojeni nez je bezne stanoveno. Teda to bylo, necim jinym.

Specifikace pocitace:

Intel Pentium DualCore E2160 taktovan na 1.80Ghz
1,0GB pameti ram
ATI Radeon HD 2600 PRO EDITION graficka karta

To, ze je 25FPS dost a lidske oko rozezna max 30FPS povez tem, ktery chteji 1000FPS na CSku a podobne. Rozdil mezi 60,120FPS a 30FPS je poznat, at uz delas cokoliv.

Priste se zeptej, jestli chci, abys sokromne konverzace uverejnoval na internetu pred tim, nez ti to povolim. Dekuji za pochopeni.
WorstLagger
Amatér
Amatér

Příspěvekod hTcinfo » 17 kvě 2015, 17:25 VIP

• Stahni si optifine light verzi > http://optifine.net/downloads
  • Sniž si veškeré grafické nastavení co jdou na nejníž
  • Tu sestavu, kterou jsi napsal - ta ti MC neutáhne na 150FPS pokud nebudeš hrát superflat mapu, nebo nějakou náhodou na jednom jediným místě v mapě, takže ti radím si pořídit lepší PC
  • Ohledně tvého "rozšiřování" tvých informací z PM, sorry ale ty chceš pomoct, supporti neudělali nic zle - snaží se ti pomoct to že se to tobě nelíbí je tvoje smůla

Thats all - napiš jak si dopadl
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod WorstLagger » 17 kvě 2015, 19:09

info píše:
  • Stahni si optifine light verzi > http://optifine.net/downloads
  • Sniž si veškeré grafické nastavení co jdou na nejníž
  • Tu sestavu, kterou jsi napsal - ta ti MC neutáhne na 150FPS pokud nebudeš hrát superflat mapu, nebo nějakou náhodou na jednom jediným místě v mapě, takže ti radím si pořídit lepší PC
  • Ohledně tvého "rozšiřování" tvých informací z PM, sorry ale ty chceš pomoct, supporti neudělali nic zle - snaží se ti pomoct to že se to tobě nelíbí je tvoje smůla

Thats all - napiš jak si dopadl

Omlouvam se za prereagovani.

Ja vim ze Light je ten, ktery resi tyto problemy ale pouze verze Ultra byla vydana na Minecraft 1.8.4 na ktere jsou servery od gamesites. Kdyz si skouknes na te strance tak 1.8.4 neni zadny light, a kdybych mel pouzivat light, nemohl bych hravat na serverech od gamesites.

150FPS je to, co mi vypisuje po zmacknuti F3.
WorstLagger
Amatér
Amatér

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 17 kvě 2015, 19:15

Pokiaľ je všetko tak jak píšeš ty, napadá mi možný problém s monitorom. Aký máš monitor?
Idú ti ostatné hry na viac ako na tých 25 fps?
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod WorstLagger » 17 kvě 2015, 19:17

Ostatni hry na ktere muj pocitac ma doporucene pozadavky a jedou mi tak na 50FPS mi jedou fakt plynule a neni tam poznat zadny zasek.
WorstLagger
Amatér
Amatér

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 17 kvě 2015, 19:24

Teraz som si to pozrel blizsie a s tymto
Specifikace pocitace:

Intel Pentium DualCore E2160 taktovan na 1.80Ghz
1,0GB pameti ram
ATI Radeon HD 2600 PRO EDITION graficka karta

Nemozes mat 150FPS ani keby moc chces. Skus si pustit ciste mc, uplne ciste s TeamExtreme launcherom napr na verzii 1.8 a vyskusaj jak ti to pojde, daj vediet
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod WorstLagger » 17 kvě 2015, 19:26

No nevim, ten TeamExtreme launcher nemam. A ohledne tech FPS.. ja si to nevymyslel, to me samotna hra napsala. Pri pohledu na chod hry sem tomu ale taky neveril.
WorstLagger
Amatér
Amatér

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 17 kvě 2015, 19:37

Nemusi to byt len TeamExtreme, proste niejaky jednoduchy launcher s ktorym si pustíš cistu verziu hry. Vyskusaj to a podla toho uvidime co dalej
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod WorstLagger » 21 kvě 2015, 18:42

Vyreseno. Bylo to spoustou objektu na Survivalu.
WorstLagger
Amatér
Amatér

Další

Zpět na Rady a Návody