• Stránka 1 z 1
kámošovo EVIP
Nickname na serveru: sivel i s "klanem" je to takto --->sivel<---
Kde mám VIP: Avatar Battle 1
Jak je VIP staré: odhaduji tak rok, rok a půl
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: je to už půl měsíce, když měl ještě non steam.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: EVIP je koupené přes SMS. Takže jsme jen zkoušeli dát znova ten kód co přišel. Ale já mám koupené evip přes internet takže jsme jeli podle návodu co přišel s mím EVIP.
Popis problému: EVIP fungovalo celou dobu úplně v pohodě. Pak jsme si koupili CS 1.6 (každý své) mě vše funguje jak má ale jemu přestalo fungovat EVIP na avatary. Zkoušel jsem mu to různě opravovat (reinstal, odinstalování starého cs, atd...).
Mám pocit že steam nechce příjmout tento kód, jelikož ostatní mu jdou.
Kde mám VIP: Avatar Battle 1
Jak je VIP staré: odhaduji tak rok, rok a půl
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: je to už půl měsíce, když měl ještě non steam.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: EVIP je koupené přes SMS. Takže jsme jen zkoušeli dát znova ten kód co přišel. Ale já mám koupené evip přes internet takže jsme jeli podle návodu co přišel s mím EVIP.
Popis problému: EVIP fungovalo celou dobu úplně v pohodě. Pak jsme si koupili CS 1.6 (každý své) mě vše funguje jak má ale jemu přestalo fungovat EVIP na avatary. Zkoušel jsem mu to různě opravovat (reinstal, odinstalování starého cs, atd...).
Mám pocit že steam nechce příjmout tento kód, jelikož ostatní mu jdou.
-
1Lupen16Black - Kolemjdoucí
kámošovo EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: kámošovo EVIP
Co mu to píše, když zadá kód do /aktivator? Napište mi problém na [email protected] i s kódem, který nefunguje. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1