Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Týnuška blog #3 | Historie CS

Příspěvekod Tynuska » 17 kvě 2015, 18:08

Zdravím tohle je popis historie naší oblíbené hry Counter Strike, vše začalo v roce 1998, v tuhle dobu vyšla první verze hry Half-Life. Tato hra si okamžitě získala neuvěřitelné množství pařanů/příznivců, kteří nad hráním této hry strávili a strávili mnoho svého času. Hra vyžadovala opravdu malé HW požadavky, a tak si jí mohl zahrát v podstatě skoro každý. Na Half-Life se doslova "nalepili" tvůrci různých herních módů, kteří vytvořili i mimo jiné Counter-Strike. Hra CS má v dnešní době již několik herních verzí, avšak verze 1.6 je z nich poněkud nejhranější. Od svého předchůdce (verze) 1.5 se liší hlavně tím, že zmizely závažné a přesto otravné bugy, které kazily celkový pocit z hraní hry. Také (verze) 1.6 již běží pod programem STEAM, který automaticky hru pravidelně updatuje. Ovšem již zmíněný producent STEAM není zadarmo a aby jste si mohli Counter-Strike (verzi) 1.6 zahrát, tak musíte mít originální CD. Originální balení hry Counter-Strike 1.6 obsahuje CD-KEY, který se zadá do Steamu a tím se aktivuje váš jakoby originální účet. Existuje jeden způsob jak tyto komerční záležitosti přeskočit a zahrát si CS bez nutnosti platby, jedná se o Nonsteam verzi, neboli pirátskou (nepodporovanou) verzi CS. Nutno podotknout, že pirátská verze nonsteam ma několik zásadních chyb, které Vám mohou znepříjemnit hraní hry, jako například malé množství herních serverů, které navíc často vyžadují (nezávyslé) anticheaty, pročemž proti cheaterům jste na verzi nonsteamu prakticky bezbranní. Steam má daleko účinější zbraně proti cheaterům, jako je VAC (Valve Anti-Cheat). Jsou účinnější hlavně díky tomu, že ban se týká steam id, nikoli IP počítače a zabanovaný hráč se nedostane na žadný steam server. Proto si na cheatování dává pozor většina pařanů, podotknu že spíše všichni.

Obrázek
Obrázek
Tynuska
Amatér
Amatér

Týnuška blog #3 | Historie CS

od Rumcajz » 17 kvě 2015, 18:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Týnuška blog #3 | Historie CS

Příspěvekod BwernCz » 17 kvě 2015, 18:12

topic o ničem/zbytečný - chceš se zviditelnit ? :)
Obrázek
BwernCz
Mistr
Mistr

Příspěvekod LoveYou » 17 kvě 2015, 19:24 VIP

BwernCz píše:topic o ničem/zbytečný - chceš se zviditelnit ? :)

Nepříjde mi to o ničem,jelikož si ve volné debatě tak tu najdeš různá témata.
A zrovna toto téma mi příjde že není mimo mísu a příjde mi zajímavé a pěkně napsané :) ..
Takže ze mě
PĚKNÝ PŘÍSPĚVEK!! :) .
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Luther » 17 kvě 2015, 21:21

BwernCz píše:topic o ničem/zbytečný - chceš se zviditelnit ? :)

Ne, jen se snaží o 50 "smysluplných" příspěvků, aby mohla požádat o admin práva. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod SieurDesto » 17 kvě 2015, 22:37 VIP

Tady mate ten clanek: http://www.novotnacek.estranky.cz/clanky/historie-cs.html
PS: Tvoje ctrl c a ctrl v mi prijde zbytecne a pokud chces 50 prispevku kvuli zadosti o admina, jde to i jinak nez vydavat cizi praci za svou, nalezeno googlem za 30 vterin.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Volná debata