• Stránka 1 z 1
HNS/Karmik/JahodaGamesites
1)
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Karmik.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : JahodaGamesites
[AMXBans] Duvod : ' Autobhop '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 75258409 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
2. Večer som si zašiel zahrať na server SurfRPG a neišlo mi pripojiť lebo bolo plné a samo ma to connectlo na HNS a napísalo mi že mám ban pozri sa do console. Mal som tam napísane bol si zabanovaný za Autobhop netuším prečo za autobhop ? v živote som Nehackoval a nie ešte keď žiadam o Admina len by som chcel vidieť demo že kde som hackoval z voči voči pred Adminom keď sa všetci dívajú. Na steam by som si v živote ako hovorím cheaty nedal viem že za to je VAC BAN a nikdy by som si to nedal na steame. Len by som chcel povedať že cheaty nemám
4. Nie niesom VIP hráč (dnes som sa chystal kúpiť VIP)
Niesom Cheatery a chcel by som to vyriešiť (poviem že BHOP hrám cca 2 roky a zato že vi vidíte že mám Autobhop zďaleka sa to nepodobá 1000 hráčov na servery skáče ako s autobhopom a pritom skáče normálne)
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Karmik.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : JahodaGamesites
[AMXBans] Duvod : ' Autobhop '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 75258409 '
[AMXBans] Tva IP : ' '
2. Večer som si zašiel zahrať na server SurfRPG a neišlo mi pripojiť lebo bolo plné a samo ma to connectlo na HNS a napísalo mi že mám ban pozri sa do console. Mal som tam napísane bol si zabanovaný za Autobhop netuším prečo za autobhop ? v živote som Nehackoval a nie ešte keď žiadam o Admina len by som chcel vidieť demo že kde som hackoval z voči voči pred Adminom keď sa všetci dívajú. Na steam by som si v živote ako hovorím cheaty nedal viem že za to je VAC BAN a nikdy by som si to nedal na steame. Len by som chcel povedať že cheaty nemám
4. Nie niesom VIP hráč (dnes som sa chystal kúpiť VIP)
Niesom Cheatery a chcel by som to vyriešiť (poviem že BHOP hrám cca 2 roky a zato že vi vidíte že mám Autobhop zďaleka sa to nepodobá 1000 hráčov na servery skáče ako s autobhopom a pritom skáče normálne)
-
JahodaGamesites - Zkušený
HNS/Karmik/JahodaGamesites
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS/Karmik/JahodaGamesites
Ahoj,
to, že žádáš o admina nevylučuje, že máš v CSku zakázané věci.
Dema jsou tady: http://leteckaposta.cz/431414239
(Za první demo se omlouvám, zapomněl jsem ho stopnout, je to pouze do konce prvního kola...)
Je moc zajímavý, že při Longjumpu nenabereš vůbec žádný speed, ale jakmile doskočíš, tak se odrazíš znovu do Bhopu s úplně stejným speedem, jako ses odrážel na LJ... Na tohle snad ani jiné vysvětlení neexistuje, než Autobhop. Ještě je tam zajímavá situace, kdy na CT spawnu vyskáčeš rovně tu šikmou plošinku a ještě při tom zrychlíš. Jinak vždy když děláš Bhop, tak se odrazíš přesně s tou rychlostí, co právě máš (až na 3 výjimky, protože samozřejmě ani cheat není stoprocentní...).
Víc ti k tomu asi nemám co říct, akorát abys vyčkal na verdikt
to, že žádáš o admina nevylučuje, že máš v CSku zakázané věci.
Dema jsou tady: http://leteckaposta.cz/431414239
(Za první demo se omlouvám, zapomněl jsem ho stopnout, je to pouze do konce prvního kola...)
Je moc zajímavý, že při Longjumpu nenabereš vůbec žádný speed, ale jakmile doskočíš, tak se odrazíš znovu do Bhopu s úplně stejným speedem, jako ses odrážel na LJ... Na tohle snad ani jiné vysvětlení neexistuje, než Autobhop. Ještě je tam zajímavá situace, kdy na CT spawnu vyskáčeš rovně tu šikmou plošinku a ještě při tom zrychlíš. Jinak vždy když děláš Bhop, tak se odrazíš přesně s tou rychlostí, co právě máš (až na 3 výjimky, protože samozřejmě ani cheat není stoprocentní...).
Víc ti k tomu asi nemám co říct, akorát abys vyčkal na verdikt

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Ja HNS hrám tak 3 dni vôbec neviem ani longjump atd.. netuším akurát čo mi Locker poradil všetko ako sa to má hrať
Ja by som povedal že ja Longjump neviem skákať ja len vyskočím proste nováčik nevie ako sa skáče tak ako mám vediet ako mám nabrať speed keď ani neviem ako sa skáče long jump raz za rok sa mi podarí skočiť max 200
Ja by som povedal že ja Longjump neviem skákať ja len vyskočím proste nováčik nevie ako sa skáče tak ako mám vediet ako mám nabrať speed keď ani neviem ako sa skáče long jump raz za rok sa mi podarí skočiť max 200
-
Vím že do toho nemám už co kecat ale palec hore karmíkovi autobhop tam dle mého a karmíkova názoru je
-
segiman15 - Drbna
ja poviem nakoniec len jedno nikto neuverí ale poviem to že som naozaj nič nemal ja neviem či čo tam vy vidíte ale načo ten autobhop na steam a na HNS šak keď ho ani hrať neviem mám čisté svedomie že som nič nemal
-
Unban se zamítá, na demu cheaty.
Tvoje jediná možnost je UB za VIP - s admin právama už nepočítej, nedostaneš je.
LOCK
Tvoje jediná možnost je UB za VIP - s admin právama už nepočítej, nedostaneš je.
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1