• Stránka 1 z 1
Evip help
Nickname na serveru: vasek
Kde mám VIP: Zombie chronic 1
Jak je VIP staré: 5 let
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před 6 měsíci
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano 2x
Popis problému: po dlouhé době jsem se vrátil k csku a zjistil jsem že mé Evip prestalo fungovat. dřív se Evip aktivovalo prez konzoli v menu a ted je to prez ty aktivatory primo ve hre. zkousel jsem vše pokaždé mi to píše "nezprávný kod" mohli by jste mi prosím pomoct ? Aktivační kod mam . ale nemam aktivacni kod na Evip .
Kde mám VIP: Zombie chronic 1
Jak je VIP staré: 5 let
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před 6 měsíci
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ano 2x
Popis problému: po dlouhé době jsem se vrátil k csku a zjistil jsem že mé Evip prestalo fungovat. dřív se Evip aktivovalo prez konzoli v menu a ted je to prez ty aktivatory primo ve hre. zkousel jsem vše pokaždé mi to píše "nezprávný kod" mohli by jste mi prosím pomoct ? Aktivační kod mam . ale nemam aktivacni kod na Evip .
- B3ND4
- Kolemjdoucí
Re: Evip help
Ahoj, pochopil jsem to tak, že máš aktivační kód na VIP, ale ne na EVIP přitom máš evip aktivované ? Mám takový pocit, že na evip aktivaci stačí jen VIP kód, protože EVIP je jen povýšení vipka. Opravdu se podívej jestli je to ten správný kód, jestli ti náhodou služba VIP z porušení podmínek nezablokovala. Opravdu se ujisti, jestli děláš vše správě. Popřípadě napiš na [email protected] či Lulce na ts3..
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
no nemám aktivované nic :/ mám jen kod od VIP . který nefunguje a zkoušel jsem to dělat přesně podle návodu v emailu :/ a kod k Evip ani nemam :/
- B3ND4
- Kolemjdoucí
B3ND4 píše:no nemám aktivované nic :/ mám jen kod od VIP . který nefunguje a zkoušel jsem to dělat přesně podle návodu v emailu :/ a kod k Evip ani nemam :/
To se mi nějak nezdá, tento problém je pro mě opravdu zajimavý a informuj mě prosím jak to dopadlo, ale nyní napiš na [email protected]
Edit by WanderCZ: Hele, já jsem teď došel z práce, takže víš jak to je, ještě vidím křižmo.
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
Napiš mi na ten meil výše. LOCK
-
Lulka - Šerif
• Stránka 1 z 1