• Stránka 1 z 1
[CTF #1] *Underwold*Perross
Příjemné nedělní odpoledne,
rád bych podal stížnost na admina *Underwold*Perross na CTF #1, od kterého jsem po třech kickech dostal ban (na 2 hodiny cca.)
To, co se stalo, než jsem dostal první kick, bylo zhruba toto:
1) hraju, vyběhnu ze spawnu a ve skupince hráčů kempících u T spawnu (hrálo se de_dust2) je i *Underwold*Perross
2) jelikož vím, že je admin, tak se ozvu s tím, proč jako kempí
3) dostávám první kick
4) znovu se připojím a ptám se, proč jako kick (bez použití nadávek, byť ostrým tonem)
5) zas kick
6) znovu se připojím, už jsem víc naštvaný, ale nenadávám, jen mu říkám že není moc admin k čemu, když kempí místo toho aby kempení banoval
7) další, třetí kick
8) opakuje se bod 6, po čemž dostávám ban.
Jeho kempení bohužel natočené nemám, nicméně přesto si myslím, že dávat kick za otázku, proč kempí, není dvakrát inteligentní. Ve vztahu k gamesites jsem jako majitel evipka jako zákazník a když si chci zahrát, nečekám že admin bude kempit a dávat mi kick potažmo ban za otázky.
Díky za reakci, -SKY
rád bych podal stížnost na admina *Underwold*Perross na CTF #1, od kterého jsem po třech kickech dostal ban (na 2 hodiny cca.)
To, co se stalo, než jsem dostal první kick, bylo zhruba toto:
1) hraju, vyběhnu ze spawnu a ve skupince hráčů kempících u T spawnu (hrálo se de_dust2) je i *Underwold*Perross
2) jelikož vím, že je admin, tak se ozvu s tím, proč jako kempí
3) dostávám první kick
4) znovu se připojím a ptám se, proč jako kick (bez použití nadávek, byť ostrým tonem)
5) zas kick
6) znovu se připojím, už jsem víc naštvaný, ale nenadávám, jen mu říkám že není moc admin k čemu, když kempí místo toho aby kempení banoval
7) další, třetí kick
8) opakuje se bod 6, po čemž dostávám ban.
Jeho kempení bohužel natočené nemám, nicméně přesto si myslím, že dávat kick za otázku, proč kempí, není dvakrát inteligentní. Ve vztahu k gamesites jsem jako majitel evipka jako zákazník a když si chci zahrát, nečekám že admin bude kempit a dávat mi kick potažmo ban za otázky.
Díky za reakci, -SKY
- SKYWALKER2020
- Kolemjdoucí

[CTF #1] *Underwold*Perross
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: [CTF #1] *Underwold*Perross
To, že sis koupil VIP, neznamená, že jsi něco víc. Takže ta poslední věta je dost zavádějící a navíc zkreslených představ o svém případu máš více. Například použití tvého, cituji: "ostrého tónu".
Chceš-li, aby se někdo zabával tvou stížností, napiš ji tak, jak napsaná má být; bez zavádějících a obecných pojmenování. Ono třeba zrovna ostrý tón může být totiž poslání do bůhví kam, ale to se nedozvíme, jelikož sis nedal ani tu práci sem zkopírovat svůj chat.
Proto nezbývá než zamítnout tuto žádost.
Chceš-li, aby se někdo zabával tvou stížností, napiš ji tak, jak napsaná má být; bez zavádějících a obecných pojmenování. Ono třeba zrovna ostrý tón může být totiž poslání do bůhví kam, ale to se nedozvíme, jelikož sis nedal ani tu práci sem zkopírovat svůj chat.
Proto nezbývá než zamítnout tuto žádost.
-

Xter - Spamerův sluha

Re: [CTF #1] *Underwold*Perross
Já sem ten chat milerád dám
S takovým přístupem a chováním tu moc daleko nedojdeš.
A když už jsem si otevřel ten tvůj chat, ihned ti prodlužuji ban za tvé další výplody na serveru.
Taková nahrávka na smeč se hold musela využít.
2015-05-17 17:01:36 rozluč se s právama, kašpare. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 17:01:16 kempíš, jsi na nic admin, dáváš mi kick za nick?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 17:01:01 nauč se česky, nulo. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 17:00:35 co si to vůbec dovoluješ?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 17:00:28 jdeš forum perrosčau. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 16:59:55 nice kemp, včetně admina, hezkyyy no. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 16:57:55 dsd seš dneska nějakej vzteklej)). Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 16:55:31 spawnkill neni zakazanej ale, fyi. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2015-05-17 16:52:30 neplač pořád tyvole). Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2]
S takovým přístupem a chováním tu moc daleko nedojdeš.
A když už jsem si otevřel ten tvůj chat, ihned ti prodlužuji ban za tvé další výplody na serveru.
2015-05-18 15:28:55 buzno. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
2015-05-18 15:27:58 abych spíš jeho matku neroztrhl čůrákem. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2
Taková nahrávka na smeč se hold musela využít.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-

Cobretti - Profesionál

• Stránka 1 z 1