• Stránka 1 z 1
STeam - Kod chyby:-118
Dobrý deň,
Mám už asi rok a pol problém so stéamom, no neriešil som to nejaký čas, ale odhodlal som sa to už riešiť konečne, skúsil som všetko, preinštalovať steam, preinštalovať windows, skúsiť na inom pc, fixnúť ho! napísať na support podporu(tam mi ešte neodpísali). Skratka hlási mi to všade po celom steame chybu, link nižšie.
http://www.upnito.sk/0/cc9atmrq5bcsncqfu6hh9zdwuwc3bgsd.png
Som už zúfali, rád bych dalej pokračoval v nákupe na steame atd ... no lenže hocikde kliknem či obchod,komunita,profil svoj/iných stále tá rovnaka chyba, tak hádam sa tu niekto nájde kto mal podobný problém a pomôže mi to vyriešiť, alebo aspoň priblížime sa k riešeniu.
Na nete som videl viac takýchto problémov, no zatiaľ som sa nedopátral k riešeniu.
Vopred ďakujem
Mám už asi rok a pol problém so stéamom, no neriešil som to nejaký čas, ale odhodlal som sa to už riešiť konečne, skúsil som všetko, preinštalovať steam, preinštalovať windows, skúsiť na inom pc, fixnúť ho! napísať na support podporu(tam mi ešte neodpísali). Skratka hlási mi to všade po celom steame chybu, link nižšie.
http://www.upnito.sk/0/cc9atmrq5bcsncqfu6hh9zdwuwc3bgsd.png
Som už zúfali, rád bych dalej pokračoval v nákupe na steame atd ... no lenže hocikde kliknem či obchod,komunita,profil svoj/iných stále tá rovnaka chyba, tak hádam sa tu niekto nájde kto mal podobný problém a pomôže mi to vyriešiť, alebo aspoň priblížime sa k riešeniu.
Na nete som videl viac takýchto problémov, no zatiaľ som sa nedopátral k riešeniu.
Vopred ďakujem
-
TheArtas - Kolemjdoucí
STeam - Kod chyby:-118
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STeam - Kod chyby:-118
Ešte dodám že to bude pravdepodobne mojim netom ... routerom ... lebo i na druhom pc mam rovnaky internet a tam mi to nejde... lenže ako mi mohol moj net zablokovať ip na steam aj na stranky www.steampowered.com ... lebo ani na tie ma nepustí cez hocijaky prehladavac.
-
TheArtas - Kolemjdoucí
zrejme pomalé pripojenie
-
DajToGTA - Zkušený
Ta zrejme pomale pripojenie to neni lebo , mi to šlo a posledný rok mi nejde len steam ...
-
TheArtas - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1