I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

stížnost na admina Deehays

Příspěvekod artep2000 » 20 kvě 2015, 11:49

Čau, hrála sem na Csku JB9 byl tam admin a já sem šla k ct měla sem Simona. Tak sem jim řekla ať jdou za mnou a tak jsme šli na bazén a tam sem jim řekla ať jdou na stupínky a pak že mají skočit do vody přeplavat to a na konci boxnout do zdi a čupnout si ,první 2 přežívají. Admin to tedy přeplaval, ale pak se vrátil z5 na stupínek. A když sem mu řekla že má mít kill tak on mi řekl že ne že nic takového neslyšel co sem říkala.Ale ostatní hráči to udělaly bez problému! tak sem dala adminovi kill a on mě přemístil k Teroristům. Jenže problém byl v tom že to co sem říkala slyšela všechna ctcka.Takže mě přemístil neprávem, a pak mi řekl že na demu sem mu nic takového neříkala ! Tak sem myslela že sem na hlavu, přece vím co říkám a všichni to slyšeli jenom admin ne ! tak prosím o vyřešení. Díky
artep2000
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

stížnost na admina Deehays

od Rumcajz » 20 kvě 2015, 11:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: stížnost na admina Deehays

Příspěvekod OMV » 20 kvě 2015, 12:12 VIP

artep2000 píše:Čau, hrála sem na Csku JB9 byl tam admin a já sem šla k ct měla sem Simona. Tak sem jim řekla ať jdou za mnou a tak jsme šli na bazén a tam sem jim řekla ať jdou na stupínky a pak že mají skočit do vody přeplavat to a na konci boxnout do zdi a čupnout si ,první 2 přežívají. Admin to tedy přeplaval, ale pak se vrátil z5 na stupínek. A když sem mu řekla že má mít kill tak on mi řekl že ne že nic takového neslyšel co sem říkala.Ale ostatní hráči to udělaly bez problému! tak sem dala adminovi kill a on mě přemístil k Teroristům. Jenže problém byl v tom že to co sem říkala slyšela všechna ctcka.Takže mě přemístil neprávem, a pak mi řekl že na demu sem mu nic takového neříkala ! Tak sem myslela že sem na hlavu, přece vím co říkám a všichni to slyšeli jenom admin ne ! tak prosím o vyřešení. Díky

Zdravím, mala si simona, poslala asi nás na čiaru. Jeden hráč išiel neskoro na čiaru, tak som ti napísal, že nadržuješ. Chvíľku potom si nevnímala. Potom si povedala, že bude mať nevýhodu, dobre to som bral. Prešli sme na bazén tam si nás poslala na stenu. Ten hráč, ktorý mal nevýhodu si ho poslala na stupienok potom aj nás ostatných. Boli sme na stupienkoch a povedala si niečo v takom zmysle "ty čo máš nevýhodu skočíš na slovíčko štart do bazénu, a vy ostatní skočíte do bazénu na slovíčko teraz". Atrakciu si ani poriadne nevysvetlila, len si povedala že skočíme do bazénu boxneme do steny a prvý dvaja či koľký prežívajú. Ani si nám neuviedla, že na ktorú stenu sa má boxnúť, tak ja som boxol niekde v bazéne do steny a vrátil som sa tam kde som začínal. Potom som ti hovoril do voicu, že "čo je?". Ty si mi odvrkla, že mal som boxnúť na druhú stranu steny, to si ani neuviedla, že kam máme boxnúť. Tvrdila si mi opak, tak som ťa prehodil. Z mojej strany zatiaľ všetko :)
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod artep2000 » 20 kvě 2015, 12:16

A proč si jako myslím že sem střílela na TU STĚNU kam máte boxnout hm ? jako sorry všichni to pochopily jenom ty ne ! i ctcka to slyšeli
artep2000
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 kvě 2015, 12:43

Na demu je vidět že dáváš příkazy které sám nechápeš. Měl si zabít všechny kromě Deejayse, protože měli boxnout do nejbližší stěny. Neříkal si vůbec nic o tom že ten bazén mají přeplavat. Tvůj příkaz zněl "Skočíte do vody, boxnete do zdi a čupnete si".
Pokud nechápeš jak hra funguje, zůstaň raději u T.
Admin měl pravdu.
Stížnost se zamítá.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy