• Stránka 1 z 1
Maxipes Fick/JailBreak #1
Dobrý deň.
1. Popis situácie:
Hrala sa mapa jb_snow. Po vypuknutí vzbury ostal jeden hráč hľadaný, ja som bol so Simonom v priestore ciel a Simon hral s väzňami hru/atrakciu "spartakiáda".. Ak si správne pamätám podstatu tejto atrakcie/hry tak spočívala v tom, že mali väzni opakovať pohyby po Simonovi, pričom on nedával príkazy pomocou mikrofónu ale len príkazy pohybmi/animáciami. Ďalej nasledovalo to, že hľadaný prestrelil šachtu ktorá je za klietkou a ja som v záujme Simonovho dobra začal dierovať, čim som síce spôsobil hluk (Ten ale nemohol narušiť hru Simonovi!)
Nedieroval som kvôli tomu aby som spôsobil hluk ale kvôli tomu aby som ochránil Simona vzhľadom na to, že som mohol pomocou dierovania zasiahnuť hľadaného a tým ho zabiť alebo aspoň nahitovať aby ho bolo jednoduchšie zneškodniť..
Trikrát som sa opýtal kto a z akého dôvodu ma grabol ale nedostal som na mape jb_snow odpoveď, na ďalšiej mape jailbreak_brazilian_v2 sa mi dostalo len odpovedi, že mi to bolo vysvetlené, (čo nebolo).
2. Dôkazy DEMO z HLTV čas 49:00:00
HLSTATS
Otázky
Maxipes-ove odpovede
1. Popis situácie:
Hrala sa mapa jb_snow. Po vypuknutí vzbury ostal jeden hráč hľadaný, ja som bol so Simonom v priestore ciel a Simon hral s väzňami hru/atrakciu "spartakiáda".. Ak si správne pamätám podstatu tejto atrakcie/hry tak spočívala v tom, že mali väzni opakovať pohyby po Simonovi, pričom on nedával príkazy pomocou mikrofónu ale len príkazy pohybmi/animáciami. Ďalej nasledovalo to, že hľadaný prestrelil šachtu ktorá je za klietkou a ja som v záujme Simonovho dobra začal dierovať, čim som síce spôsobil hluk (Ten ale nemohol narušiť hru Simonovi!)
Trikrát som sa opýtal kto a z akého dôvodu ma grabol ale nedostal som na mape jb_snow odpoveď, na ďalšiej mape jailbreak_brazilian_v2 sa mi dostalo len odpovedi, že mi to bolo vysvetlené, (čo nebolo).
2. Dôkazy DEMO z HLTV čas 49:00:00
HLSTATS
Otázky
Maxipes-ove odpovede
- InternetExplo
- Kolemjdoucí

Maxipes Fick/JailBreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Maxipes Fick/JailBreak #1
Na serveru jsem Te uz behem dne upozornoval slayem na to, ze delas hluk a nehlidas Simona. V situaci, na kterou si stezujes, se to opakovalo, nesmyslne jsi behem Simonovy atrakce deroval AKckem, coz rusilo hru. Dostal jsi opet slay.
Na Tvoji otazku: "Z akého dôvodu si mi teraz zlámal nohy?." jsem Ti ja odpovedel: "porad z toho stejneho.", nebot jsem Ti na podobnou otazku jiz dnes odpovidal. Tak nerikej, ze jsem Ti neodpovedel, protoze je to lez.
Na Tvoji otazku: "Z akého dôvodu si mi teraz zlámal nohy?." jsem Ti ja odpovedel: "porad z toho stejneho.", nebot jsem Ti na podobnou otazku jiz dnes odpovidal. Tak nerikej, ze jsem Ti neodpovedel, protoze je to lez.
-

Maxipes - CS 1.6 Admin

Re: Maxipes Fick/JailBreak #1
Zdravím
Vyjádření tady máš.
Na demu je jasně vidět jak děláš hluk. A napříč toho si dostal slay .
Admin tudíž konal správně.
Stížnost se zamítá.
Lock.
Vyjádření tady máš.
Na demu je jasně vidět jak děláš hluk. A napříč toho si dostal slay .
Admin tudíž konal správně.
Stížnost se zamítá.
Lock.
https://www.instagram.com/alaner38/
-

FUik - Zkušený

• Stránka 1 z 1