I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

ADMIN DEEJAYS

Příspěvekod chosse845 » 21 kvě 2015, 00:24

Dobry den chcem len podotknut ze mi nebol dany a uznany fk aj napriek vysvetleniu danému adminovy,Takze situacia bola takato: Stal som na rebriku a boxoval som admin behal hore po boxe a nacuval kumne ked som boxoval...zabil som ho nato mi dalo ct fk a napisal som ze mam fk hned chvilu potom admin povedal ct ze hrac s menom tym a tym dava fk a na zaciatku dalsieho kola ho odstranili s ct asi preto ze ked je admin mrtvy nedal kick ale ja som si vzpiutal mik pretoze som nedostal vd,, a admin mi povedal ze som sa otacal ale preco potom dal ct prec ked mi dal fk a potom nedal vd?zaujimave
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

ADMIN DEEJAYS

od Rumcajz » 21 kvě 2015, 00:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ADMIN DEEJAYS

Příspěvekod PuNko » 21 kvě 2015, 00:58 VIP

Kedže som bol na serveri, videl som presne jak sa to stalo, ty si síce bol na rebríku a boxoval si na mieste, ale deejays sa díval na druhý rebrík a cúval od neho preč a ty si bol akurát za ním a tým si ho zabil, on o tebe ale vôbec nevedel, stál si tam proste s úmyslom zboxovať CT, to sa ti aj podarilo, btw nemáš tu ani dôkaz.. počkaj si kým sa ti tu vyjadrí ešte Deejays alebo rovno niekto z vyšších ( HLSA ). Zbytočne to tu spamovať nemusíš.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS2 Hlavní Admin
CS2 Hlavní Admin

Příspěvekod Pepik89 » 21 kvě 2015, 01:26 VIP

chosse845 píše:Stal som na rebriku a boxoval som

ano boxoval si tam s úmyslem zabít CT a to si i udělal..

chosse845 píše:zabil som ho nato mi dalo ct fk

to CT sem byl já a FK sem ti nedal (byl si hledaný)

chosse845 píše:potom admin povedal ct ze hrac s menom tym a tym dava fk a na zaciatku dalsieho kola ho odstranili s ct asi preto ze ked je admin mrtvy nedal kick

žádný kick nikdo nikomu nedal jen mi zrovna spadl steam :roll:

chosse845 píše:ale preco potom dal ct prec ked mi dal fk a potom nedal vd?zaujimave

takže ještě jednou žádný kick ale "steam connection lost" :idea:

howgh ;)
          Obrázek

howgh [haug] = dohovořil jsem
        https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
Pepik89
Drbna
Drbna

Příspěvekod chosse845 » 21 kvě 2015, 08:53

nechcel som spamovat daval som to sem prvy krat..... :D :D :D
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod chosse845 » 21 kvě 2015, 09:02

Ja nemam dokaz chcem len vyjadrenie k tomu celemu. A v podstate si uzmal ze som stal na mieste a boxoval
chosse845
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod OMV » 21 kvě 2015, 11:16 VIP

Zdravím,

Tak a som doma. Je vidieť, že nepoznáš vôbec pravidlá, čo sa aj preukázalo včera na servery. Začalo hromadné vd (HVD). Väzni sa rozbehli po mape. Ty si boxoval na rebríku len preto aby si zboxoval CT. Ja som ťa nevidel a zboxoval si ma. Do chatu som napísal "kill". CT ťa zabilo a ty si sa začal hádať, že si dostal FK. Bolo ti jasne povedané a vysvetlené, že si fk nedostal. Do chatu som zo srandy napísal, že to CT dáva FK čo nebola pravda. Potom mu to spadlo a ty si napísal, že sme ho votli od CT alebo čo to je jedno. Z mojej strany teda všetko. Počkáme na vyjadrenie vyšších.

btw..howgh :lol:
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Maxipes » 21 kvě 2015, 11:52

Kdyz nekde boxujes s umyslem zabit CT, musis pocitat s tim, ze kdyz se Ti to podari, dostanes opraveny kill.

Zamitnuto.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2015, 14:19

Jen dodám, že žádný box na místě neexistuje. Pokud takhle boxujete v blízkosti CT, je to bráno jako pokus o napadení CT a když jej hitnete dostanete kill.
A nebojte se, ten kdo se tohle bude snažit obcházet slovíčkařením bude vždycky zabanován :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy