• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]WalkCZ/Survival
1. Vek:18
2. Nick v hre: WalkCZ
3. Originálny MC: mám
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : no měl jsem asi 2x jsem si ho kupoval ale ted už si ho znovu dokupovat po třetí nebudu
5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 2-3 hodinky
7. Priestupky na gamesites: Nebyli žádné, odešel jsem sám
8. Priestupky mimo gamesites: mimo GS jsem ani nehrál
9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Zdravím, dost z vás mě tady zná znalo... působil jsem tady delší dobu na MC a celkove na gs
byl jsem Server Admin na Creative 1.. ještě za zourka... atak pak jsem dosáhl Minecraft Support kapitána, ale pak mě to už přestalo bavit, nebyl čas ... tak bych to chtěl zkusit znovu
10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): působil jsme tady dlouho... zkušenosti mám dost velké..
však někteří z vás ví...
nechci se chválit... ale myslím si že jsem byl asi 6x SUpport měsíce.. aktivní.. a ne jen to ale i přátelský
tak to chci zkusit zase. uvidíme co bude a jak to bude pokračovat, ale jak tak koukám dost adminu/supp. ubylo.. tak sem si řekl jestli náhodou nechcete pomoct 
e By. WalkCZ
2. Nick v hre: WalkCZ
3. Originálny MC: mám
4. VIP (Mám aktivované / Nemám Aktivované ) : no měl jsem asi 2x jsem si ho kupoval ale ted už si ho znovu dokupovat po třetí nebudu

5. Primárny server kde chcete práva: Survival
6. Denná aktivita: 2-3 hodinky
7. Priestupky na gamesites: Nebyli žádné, odešel jsem sám
8. Priestupky mimo gamesites: mimo GS jsem ani nehrál

9. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Zdravím, dost z vás mě tady zná znalo... působil jsem tady delší dobu na MC a celkove na gs

10. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): působil jsme tady dlouho... zkušenosti mám dost velké..

e By. WalkCZ
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
[Zamítnuto]WalkCZ/Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: WalkCZ/Survival
Čeká se.
Napiš mi na ts.
Napiš mi na ts.