• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] ukradli steam/E-Vip help.
Dobry den, potřebuju poradit.
V utery jsem hral na steamu csko 1.6... a najednou mi vyplo hru a chtělo to po mě steam heslo.Dal jsem heslo a nejelo to.. a heslo mi nejde ani do dneska..
Když požádám o změna hesla aby mi poslali kod na muj email, tak mi nepřijde nic, někdo musel hacknout muj steam, email i steam. Když chci napsat na potporu tak mi napíše tohle" Vypršel čas spojení
Při pokusu kontaktovat server support.steampowered.com vypršel časový limit.
Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli.
Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače.
Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má Firefox přístup na Internet.
Kdybych mi někdo pomohl sprovoznit tu stránku, tak bych napsal na "podporu" a snad by mi ten steam vrátili
.. další problém, na Dust only na steamu jsem měl aktivovaný E-VIP jelikož, nemám steam tak hraju na Non-steam, ale tam ten kod nejde, napíše mi " že tenhle učet je chráněný, nebo že nejde na Non-steamu aktivovat, že je aktivovaný na steamu, tak nevím co mám dělat.. tak jsem napsal tady, budu rád za každou radu! Děkuji!

V utery jsem hral na steamu csko 1.6... a najednou mi vyplo hru a chtělo to po mě steam heslo.Dal jsem heslo a nejelo to.. a heslo mi nejde ani do dneska..
Když požádám o změna hesla aby mi poslali kod na muj email, tak mi nepřijde nic, někdo musel hacknout muj steam, email i steam. Když chci napsat na potporu tak mi napíše tohle" Vypršel čas spojení
Při pokusu kontaktovat server support.steampowered.com vypršel časový limit.
Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli.
Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače.
Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má Firefox přístup na Internet.
Kdybych mi někdo pomohl sprovoznit tu stránku, tak bych napsal na "podporu" a snad by mi ten steam vrátili

.. další problém, na Dust only na steamu jsem měl aktivovaný E-VIP jelikož, nemám steam tak hraju na Non-steam, ale tam ten kod nejde, napíše mi " že tenhle učet je chráněný, nebo že nejde na Non-steamu aktivovat, že je aktivovaný na steamu, tak nevím co mám dělat.. tak jsem napsal tady, budu rád za každou radu! Děkuji!

CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
[vyřešeno] ukradli steam/E-Vip help.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ukradli steam/E-Vip help.
Ahoj skus to podla tohoto tutorialu ukradli-mi-steam-co-mam-delat-t60249.html
-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Re: [řešíme] ukradli steam/E-Vip help.
Když chci vytvořit ten steam account, tak mi nechce načíst ta stránka, nevím jestli to mám zablokované nebo nevím 

CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
Zdar, zkus jiný internetový prohlížeč.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Dal jsem už Firefox, explorer,chrome píše mi to furt to stejný
CS 1.6 AKADEMIK
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
E-VIP Furien #2
GS.cz <3
-
CZkill - Zkušený
Ohledně toho vip napiš na [email protected]
A s tím steamem.. Pokud máš zájem pokusit se problém vyřešit a máš ještě herní klíč od nějaký hry co sis na steamu aktivoval, napiš mi na TS. Najdeš mě pod jménem Spon.Erko
V případě dalších otázek mě kontaktuj do PM.
lock
A s tím steamem.. Pokud máš zájem pokusit se problém vyřešit a máš ještě herní klíč od nějaký hry co sis na steamu aktivoval, napiš mi na TS. Najdeš mě pod jménem Spon.Erko
V případě dalších otázek mě kontaktuj do PM.
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1