Porušuje někdo ve hře pravidla? Nahlaste ho zde!

Survival/Podvod v PvP/BLACEGARY

Příspěvekod XxSilverCZxX » 24 kvě 2015, 05:14

Server: Survival
Nickname porušujícího: BLACEGARY
Důkaz: http://leteckaposta.cz/792802237

Váš pohled na situaci: Byj jsem na serveru, potom mě BLACEGARY požádal, abych s ním šel do PVP. Říkal, že pokuď s ním nepůjdu bojovat, tak že nebudeme mít mír. Potom napsal, že to bude boj na vrácení věcí. Tak jsem šel. BLACEGARY mě teleportoval do PvP, kde mě zabil. Nakonec si jdu pro věci a on nic nevrátí a že vracet nemusí, že mu to nějaký admin psal. :x
Sám Martin (myslím, že to byl on) mi říkal, že pokuď mě někdo zabije a před tím napíše, že věci vrátí a pak nic nevrátí, tak že se to trestá.
PS: Jěstě se chci zeptat, jestli mohu dostat (v tomto případě) náhradu škody (vrácení vecí). Měl jsem: Diamond Sword: Sharp 5, Fire 2, Knock 2 Looting 3, Luk: Power 4 a Unb 3, Diamond brnění: na všem Protect 4 a Unb 3 + na Dia botách feather falling 4, požkození si nepamatuji. :)

Děkuji za vyjádření.
XxSilverCZxX
Když nadáváš, spamuješ atd... Uvědom si, že pokuď jsem na serveru Screenshotuju vše co píšeš... :twisted:

My nick in Minecraft: XxSilverCZxX

[Hráč] [Screenshoter]
XxSilverCZxX
Drbna
Drbna

Survival/Podvod v PvP/BLACEGARY

od Rumcajz » 24 kvě 2015, 05:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Survival/Podvod v PvP/BLACEGARY

Příspěvekod BooInternet » 24 kvě 2015, 08:27

BLACEGARY mě teleportoval do PvP, kde mě zabil.

pravda je že som ťa teleportoval do PvP ale mali sme normálny boj 1v1 na vrátenie veci.

Toto isté som mal z OnlyPokerom mali sme boj na vrátenie veci on vyhral , takže som sa portol na jeho rezku a veci mi nevrátil

Začal som mu do msg spamovať ak nevráti veci dám ho na forum hráči začali spamovať že za to ban neni

Potom som napísal nejakému adminovi že mi tie veci vrátiť nechce a mali sme tú istú dohodu.

Admin napísal že za to ban neni to pravidlo :- Podvádění hráčů za účelem krádeže itemů a peněz::: v pvp neplatí a neni to ani pasca napísal ok že si dáme boj v pravidlách neni nič napísané že keď si dáme dohodu na vrátenie vecí že si ich musíme vrátiť
takže ban by som dostať nemal
PS: prepáčte že som do toho skákal ale sralo ma to
BooInternet
Zkušený
Zkušený

Re: Survival/Podvod v PvP/BLACEGARY

Příspěvekod BH666 » 24 kvě 2015, 08:50 VIP

Takže, v PvP je pravidlo, že keď niekoho zabijete, tak mu nemusíte vrátiť veci, ale pokiaľ viem, tak ak máte dohodu, že sa veci vrátia, tak to treba rešpektovať. Nevidím tu žiaden dôkaz o podvode, čiže vyriešené, zamykám.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Porušení pravidel