• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [řešíme] Problem s FPS
Nestahoval si něco do PC ? Nějake blbosti, nebo tak něco ? Měl jsem podobny problem, měl jsem 500 fps a asi za 2 dny jsem měl už jen 150 a klesalo mi to na 60.. Vyčisti si PC od nějakych blbosti (programy, fotky, hry...) Vyzkoušej nějake ty přikazy a snad pujde..

-
Strellaa - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Už mám aj to
-
GSHeaDSpY - Mistr
Kamarátovi sa stalo to isté a hovoril že preinštaloval a nabootoval Windows a zevraj to pomohlo..
-
Matso - Pokročilý
Ako nabootovať windows ?
-
GSHeaDSpY - Mistr
Ještě než začneš přemýšlet o přeinstalování windowsů, vyzkoušej jestli jsou sníženy fps i v ostatních hrách. Nejlépe když to bude hra, kterou máš odzkoušenou, že jede na určitý počet fps.
Pokud bude vše v pořádku, zkus smazat všechny cfg. Dále můžeš zkusit ověřit integritu (ačkoli se to občas nezdá, může i to pomoct). Případně nainstalovat celej steam na jinej disk.
Pokud bude vše v pořádku, zkus smazat všechny cfg. Dále můžeš zkusit ověřit integritu (ačkoli se to občas nezdá, může i to pomoct). Případně nainstalovat celej steam na jinej disk.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Nebudu psát nesmyslné příspěvky na webu !
-
drombabrop - Kolemjdoucí
Bez odezvy, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 2 z 2 • 1, 2