• Stránka 1 z 1
Public OldSchool/ Asi Kosso/America`s Lies
Zdravím
1. Public OldSchool/ Asi Kosso/America`s Lies
2.
Nickname America`s Lies
SteamID VALVE_0:0:1722956036
SteamCommunity ID 76561201406177800
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Cheating [WallHack]
Zabanován dne 23.05.2015 - 21:46:28
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ^KosSo
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Public OldSchool (de_piranesi)
Celkem obdržených banů 1
3. Co se stalo:
Pamatuji si jen, že na piranesi uprostřed mapy chodili protihráči (byl jsem poslední za CT), o patro výš než já. Potom jeden skočil dolů a já čekal až vyjde ze dveří.. Každý kdo má trochu dobrá sluchátka by na to přišel taky.
Hraji na tomto serveru 2 měsíce. Předtím jsem hrál na Public Classic. Celou dobu bez jediného problému. A proto žádám o zrušení tohoto neoprávněného banu nebo alespoň demo, uvítám i návod jak se zbavit WH, které neexistuje.
4. Bez VIP.
S pozdravem
America
1. Public OldSchool/ Asi Kosso/America`s Lies
2.
Nickname America`s Lies
SteamID VALVE_0:0:1722956036
SteamCommunity ID 76561201406177800
IP Adresa skryté
Typ banu SteamID
Důvod Cheating [WallHack]
Zabanován dne 23.05.2015 - 21:46:28
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od ^KosSo
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Public OldSchool (de_piranesi)
Celkem obdržených banů 1
3. Co se stalo:
Pamatuji si jen, že na piranesi uprostřed mapy chodili protihráči (byl jsem poslední za CT), o patro výš než já. Potom jeden skočil dolů a já čekal až vyjde ze dveří.. Každý kdo má trochu dobrá sluchátka by na to přišel taky.
Hraji na tomto serveru 2 měsíce. Předtím jsem hrál na Public Classic. Celou dobu bez jediného problému. A proto žádám o zrušení tohoto neoprávněného banu nebo alespoň demo, uvítám i návod jak se zbavit WH, které neexistuje.
4. Bez VIP.
S pozdravem
America
- drymli
- Kolemjdoucí
Public OldSchool/ Asi Kosso/America`s Lies
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Public OldSchool/ Asi Kosso/America`s Lies
Zdar. Posledné dni som ťa často spektoval , včera myslím že asi na 4-5 mapách v priebehu dňa. Dokonca nie sám na jednej moje bol so mnou aj "Delix" a "Redlinx".
Konkrétne demo (america2.dem) na základe ktorého som ti dal ban je uznávam nedostačujúce. Išiel si tam za roh na istotu ale až dnes som si všimol že odtiaľ vyletel flash . Oukej to beriem
Druhé demo "americaban.dem" odporúčam konrétne od času 4 minúty. Napríklad hneď ako dostaneš flash ledva sa rozjasní a hneď strielaš cez stĺp na istotu. ( áno strielal po nom už druhý CT ale mohol byť aj inde )
A dalšie demá si môže kľudne tiež pozrieť vedenie. Veľa hráčov mi aj písalo konkrétne na teba že mám dať na teba pozor že máš WH. Ale uznávam vieš s ním hrať.
PS: Ak by boli demá nedostačujúce tak sa hráčovi vopred ospravudlňujem a súhlasím s UNbanom ale dám si na teba dvojnásobný pozor a ten ban znova dostaneš už aj s poriadnym dôkazom
Prílohy : https://mega.co.nz/#F!WQQHnCJI!HeJ3aQ5Z8oGxEDANKv1i_w
Konkrétne demo (america2.dem) na základe ktorého som ti dal ban je uznávam nedostačujúce. Išiel si tam za roh na istotu ale až dnes som si všimol že odtiaľ vyletel flash . Oukej to beriem
Druhé demo "americaban.dem" odporúčam konrétne od času 4 minúty. Napríklad hneď ako dostaneš flash ledva sa rozjasní a hneď strielaš cez stĺp na istotu. ( áno strielal po nom už druhý CT ale mohol byť aj inde )
A dalšie demá si môže kľudne tiež pozrieť vedenie. Veľa hráčov mi aj písalo konkrétne na teba že mám dať na teba pozor že máš WH. Ale uznávam vieš s ním hrať.
PS: Ak by boli demá nedostačujúce tak sa hráčovi vopred ospravudlňujem a súhlasím s UNbanom ale dám si na teba dvojnásobný pozor a ten ban znova dostaneš už aj s poriadnym dôkazom

Prílohy : https://mega.co.nz/#F!WQQHnCJI!HeJ3aQ5Z8oGxEDANKv1i_w

-
KosSo - Spamer
Zdravím, je to tak jak říká KosSo
spectoval jsem ho i já, ale vždy když to bylo podezřelé jsem netočil.. jediné co mám je: http://leteckaposta.cz/uploaded/623605146
čas by měl být 19:50 kdy čeká až vyběhne z rohu, ale hráč je až za další zdí. Potom cukne i s tím, jak hráč za zdí prochází
. Samozřejmě může to být jen náhoda, no pochybuju s tím co ostatního jsem viděl.

čas by měl být 19:50 kdy čeká až vyběhne z rohu, ale hráč je až za další zdí. Potom cukne i s tím, jak hráč za zdí prochází

-
Delikx - Pokročilý
KosSo píše:
Dostal jsem flash, šel do rohu a když viděl alespoň něco, střílel jsem po prvním hráči co jsem viděl. Mimochodem protihráče jsem vůbec netrefil. Nevím co se ti na tomto nezdálo, jaká by měla být moje správná reakce tedy?
K druhému videu ala Delikx:
Dva hráči, oba dupají. Jde slyšet, že se přibližují. Zase nevím co se vám na tom nezdá. Překvapil mě až ten týpek s kulometem, tam jsem ho nečekal. Myslel jsem, že záda jsem si pročistil.
Kosso ale já vím, že mě často spectuješ

Věř mi nebo ne.. NEMÁM WH a nikdy jsem ho neměl.
Doufám, že to posoudí alespoň někdo nezaujatý.
America
- drymli
- Kolemjdoucí
Odbanován, demo čisté
Lock
Lock
-
Diaz - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1