• Stránka 1 z 1
[CZ/SK] JailBreak #1 CSGO / Nereziel
Zdravím,
dne 21.5.2015 v odpoledních hodinách jsem dostal pozvání se podívat na váš server. Choval jsem se i hrál normálně v souladu s vašimi pravidly, které jsem i nastudoval, bohužel zbytečně. Užil jsem si tam asi hodinu svého volného času. Chápu, že vás asi trápí konkurence, ale to neznamená, že když jsem adminem na jiném portálu tak si nemůžu zahrát ani u vás? Je to opravdu ošklivé banovat někoho, kdo se choval normálně jen kvůli tomu, že je z jiného portálu. Vy máte jiný jailbreak server než mám já a já bych se rád i odreagoval někde jinde, protože vím jak na nervy to dokáže lézt. Ale né, jsi z jiného portálu tak tu máš permu. Důvod v banlistu byl/je "verim ze ty to chapes
". Odpovídám na to "Ne, nechápu proč banujete jen tak". To že vás popichuje jiný hráč, neznamená, že vybanujete všechny... tedy aspoň to je můj názor. Nepsal bych toto, kdybych byl vinen. Požádal jsem kamaráda zda-li by požádal admina, aby přijal mojí žádost na steamu. Bylo mu řečeno, že to řešit nebude. Tak tedy píši zde na fóru. Tímto vás žádám o odebrání zákazu hrát na vašich serverech.
Pozn.: Ze 4 banů byly 2 perma bany jste oprávněné, dle vašich pravidel. Jednomu dalšímu též neoprávněně.
SteamID: STEAM_1:1:20757823
Ban udělen adminem: garlin
- Nereziel
dne 21.5.2015 v odpoledních hodinách jsem dostal pozvání se podívat na váš server. Choval jsem se i hrál normálně v souladu s vašimi pravidly, které jsem i nastudoval, bohužel zbytečně. Užil jsem si tam asi hodinu svého volného času. Chápu, že vás asi trápí konkurence, ale to neznamená, že když jsem adminem na jiném portálu tak si nemůžu zahrát ani u vás? Je to opravdu ošklivé banovat někoho, kdo se choval normálně jen kvůli tomu, že je z jiného portálu. Vy máte jiný jailbreak server než mám já a já bych se rád i odreagoval někde jinde, protože vím jak na nervy to dokáže lézt. Ale né, jsi z jiného portálu tak tu máš permu. Důvod v banlistu byl/je "verim ze ty to chapes

Pozn.: Ze 4 banů byly 2 perma bany jste oprávněné, dle vašich pravidel. Jednomu dalšímu též neoprávněně.
SteamID: STEAM_1:1:20757823
Ban udělen adminem: garlin
- Nereziel
- Nerez
- Kolemjdoucí
[CZ/SK] JailBreak #1 CSGO / Nereziel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [CZ/SK] JailBreak #1 CSGO / Nereziel
Riesili ste tam co mate a nemate na vasom portale. Myslim ze to je dostatocny dovovd na ban za reklamu
Nas trapi konkurencia ? Nesme ti ktori prisli riesit svoje zalezitosti na iny portal. Nehovoriac o tagoch s nazvom vasho portalu. Uz verim zeby som si ja dosiel na vase serveri pod nickom Gamesites.cz Garlin a zacal rozoberat co vsetko tam mate aelbo nemate a nedostal permu.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Prisli jste se nam vysmivat. Od zacatku jsem v chatu videl narazky na nasi praci, jak nam to nefunguje a ze jsme vlastne trapny uz jen proto ze vsude maj wardena a my simona. Pak jsme se jeste stihli dozvedet ze jsme ubohy kdyz kopirujeme vlastni napady z jb 1.6 coz je maximalne usmevne. Verim ze nejsi idiot i kdyz te neznam, ale coby majitel portalu jsi mohl tem svym kretenum co provokovali neco rict protoze si proste musel videt ze se nechovaji spravne. Dostali jste ban za nevhodne chovani ktere (mame s tim zkusenosti) by pokracovalo kdykoli by na serveru nikdo z adminu nebyl, aby jste nas server poskodili. My takovy praktiky nedelame, takze od nas nic podobneho cekat nemusite.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Pánové, myslím, že jste špatně poslouchali, kdo co říká. Měl jsem snad JÁ nevhodný tag? Nadával jsem tam snad, možná tam něco padlo, ale vás jsem rozhodně na serveru neurazil ničím. Reklamu jsem JÁ nedělal. Dovolím si tvrdit, že JÁ jsem se choval normálně, bez nevhodných narážek. Já mohl něco říct svým kret*nům? Mohl, ale nemusel. Admin byl přítomen na serveru, nijak to neřešil. Dle mého názoru měl ihned zasáhnout a zamezit neukázněným hráčům, jejichž chování nebylo v souladu s pravidly serveru, v kazení hry. Admin zasáhl až po pár desítkách minut. Unikla vám ale pointa. Co dělali ostatní, to tu teď neřeším. To je jiný problém. Řeším tu můj ban a moje prohřešky, kterých si nejsem vědom. Jestli jste si nevšimli, hrál jsem normálně a bral simona.
Inu chci od vás odpověď. Nemužu u vás hrát jen kvůli tomu, že jsem admin na jiném serveru? (ANO / NE)
Každopádně děkuji za neakurátní odpověď na jiné téma, než které jsem řešil.
Inu chci od vás odpověď. Nemužu u vás hrát jen kvůli tomu, že jsem admin na jiném serveru? (ANO / NE)
Každopádně děkuji za neakurátní odpověď na jiné téma, než které jsem řešil.
- Nerez
- Kolemjdoucí
Odpoved je jasna, robili ste reklamu, resili ste blbosti dostali ste bany 
LOCK zamietam

LOCK zamietam

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1