Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] to samý jak předtim

Příspěvekod SavoLita » 24 kvě 2015, 18:37

Zdravím, chci se zeptat na jednu specifickou věc: Když se na serveru sejde skupinka vzpurných VIP hráčů kteří si umí nasbírat bodíky a využít toho, občas se z důvodu preventivního předejití vzpoury snižují počty, různými jednoduchými nebo rychlými příkazy/zákazy...
Jednoho dne jsem byl osvícen originální myšlenkou jak se odprostit od zažitých chytáků a hry na šimona, a na zaačátku jsem pravil něco jako: "kdo skočí,boxne, begripne, čupne, přizná že mně nemá rád, nebo urobí animaci neboli pohyb toho zabiju/ ten dostane kill" nástedně jsem si je srovnal v boxu a řekl jsem 2 příkazy: "kdo mně nemá rád skočí" (4 skočili, 4 killy), a "kdo mně má rád skočí (2 neskočili, 2 killy), s 2 zbylými svatoušky jsem pokračoval dále, když tu náhodou mi 1 z CTs začal skákat do řeči neohrabaným způsobem:
"víš že si dal MFK"
-"japato? jak je to možný?"
a hádka "jak 6 letým klukem" "-je to tak -NENÍ!! -ale je -NENÍ!! -tak proč ne? -NENÍ!!"
ok tak nic nebudu se se s tebou hádat a najednou BAN [MFK] - ahaaaaaa jakto???
no, musel jsem zamířit na TS a zeptat se pár adminů na jejich názor/vysvětlení. Dozvěděl jsem se že je to považované jako SLOVÍČKAŘENÍ ó jaké svaté slovo (dá se to použít na v podstatě všechno) a že se to bere nějakým šíleným způsobem: "nemůžeš vědět jestli tě fakt nemají rádi nebo to dělají z trucu že si to zakázal, nebo jen jen skočili na základě kdo -"něco"- skočí. Prostě tenhle typ příkazu/ zákazu nepoužívej, nebo si vysloužíš další BAN -v UNBAN žádosti se Maxipes fík (hluboká omluva pokud je to blbě...) vyjádřil jakože: já nemám rád Hlupáky takže UB nedostaneš nebo tak nějak...

Abych se dostal k podstatné věci: na základě předešlého, se příkaz: "kdo chce kill skočí" dá považovat za to samé -slovíčkaření, ale občas se, dokonce i adminy, používá takže moje otázka: Jak to tedy je? já jsem jen blbec z vidlákova a neumím všechno takže poprosím o vysvětlení...

máte se mnou nějakej problém? jak se mam naučit pravidla? Banama? ok no, já bych se teda radši zeptal a dostal odpověď -tím se to naučil, Děkuji. jak je to s tím " kdo chce kill skočí"
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
SavoLita
Zkušený
Zkušený

[vyřešeno] to samý jak předtim

od Rumcajz » 24 kvě 2015, 18:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: to samý jak předtim

Příspěvekod 1Fenomen1 » 24 kvě 2015, 18:50