• Stránka 1 z 1
Pravidla
Zdravím, chci se zeptat na jednu specifickou věc: Když se na serveru sejde skupinka vzpurných VIP hráčů kteří si umí nasbírat bodíky a využít toho, občas se z důvodu preventivního předejití vzpoury snižují počty, různými jednoduchými nebo rychlými příkazy/zákazy...
Jednoho dne jsem byl osvícen originální myšlenkou jak se odprostit od zažitých chytáků a hry na šimona, a na zaačátku jsem pravil něco jako: "kdo skočí,boxne, begripne, čupne, přizná že mně nemá rád, nebo urobí animaci neboli pohyb toho zabiju/ ten dostane kill" nástedně jsem si je srovnal v boxu a řekl jsem 2 příkazy: "kdo mně nemá rád skočí" (4 skočili, 4 killy), a "kdo mně má rád skočí (2 neskočili, 2 killy), s 2 zbylými svatoušky jsem pokračoval dále, když tu náhodou mi 1 z CTs začal skákat do řeči neohrabaným způsobem:
"víš že si dal MFK"
-"japato? jak je to možný?"
a hádka "jak 6 letým klukem" "-je to tak -NENÍ!! -ale je -NENÍ!! -tak proč ne? -NENÍ!!"
ok tak nic nebudu se se s tebou hádat a najednou BAN [MFK] - ahaaaaaa jakto???
no, musel jsem zamířit na TS a zeptat se pár adminů na jejich názor/vysvětlení. Dozvěděl jsem se že je to považované jako SLOVÍČKAŘENÍ ó jaké svaté slovo (dá se to použít na v podstatě všechno) a že se to bere nějakým šíleným způsobem: "nemůžeš vědět jestli tě fakt nemají rádi nebo to dělají z trucu že si to zakázal, nebo jen jen skočili na základě kdo -"něco"- skočí. Prostě tenhle typ příkazu/ zákazu nepoužívej, nebo si vysloužíš další BAN -v UNBAN žádosti se Maxipes fík (hluboká omluva pokud je to blbě...) vyjádřil jakože: já nemám rád Hlupáky takže UB nedostaneš nebo tak nějak...
Abych se dostal k podstatné věci: na základě předešlého, se příkaz: "kdo chce kill skočí" dá považovat za to samé -slovíčkaření, ale občas se, dokonce i adminy, používá takže moje otázka: Jak to tedy je? já jsem jen blbec z vidlákova a neumím všechno takže poprosím o vysvětlení...
Jednoho dne jsem byl osvícen originální myšlenkou jak se odprostit od zažitých chytáků a hry na šimona, a na zaačátku jsem pravil něco jako: "kdo skočí,boxne, begripne, čupne, přizná že mně nemá rád, nebo urobí animaci neboli pohyb toho zabiju/ ten dostane kill" nástedně jsem si je srovnal v boxu a řekl jsem 2 příkazy: "kdo mně nemá rád skočí" (4 skočili, 4 killy), a "kdo mně má rád skočí (2 neskočili, 2 killy), s 2 zbylými svatoušky jsem pokračoval dále, když tu náhodou mi 1 z CTs začal skákat do řeči neohrabaným způsobem:
"víš že si dal MFK"
-"japato? jak je to možný?"
a hádka "jak 6 letým klukem" "-je to tak -NENÍ!! -ale je -NENÍ!! -tak proč ne? -NENÍ!!"
ok tak nic nebudu se se s tebou hádat a najednou BAN [MFK] - ahaaaaaa jakto???
no, musel jsem zamířit na TS a zeptat se pár adminů na jejich názor/vysvětlení. Dozvěděl jsem se že je to považované jako SLOVÍČKAŘENÍ ó jaké svaté slovo (dá se to použít na v podstatě všechno) a že se to bere nějakým šíleným způsobem: "nemůžeš vědět jestli tě fakt nemají rádi nebo to dělají z trucu že si to zakázal, nebo jen jen skočili na základě kdo -"něco"- skočí. Prostě tenhle typ příkazu/ zákazu nepoužívej, nebo si vysloužíš další BAN -v UNBAN žádosti se Maxipes fík (hluboká omluva pokud je to blbě...) vyjádřil jakože: já nemám rád Hlupáky takže UB nedostaneš nebo tak nějak...
Abych se dostal k podstatné věci: na základě předešlého, se příkaz: "kdo chce kill skočí" dá považovat za to samé -slovíčkaření, ale občas se, dokonce i adminy, používá takže moje otázka: Jak to tedy je? já jsem jen blbec z vidlákova a neumím všechno takže poprosím o vysvětlení...
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-
SavoLita - Zkušený
Re: Pravidla
Fenomen ti to zamítl v poradnách a píšeš to sem ?!! vážně?! nauč se pravidla a neotravuj s tím furt -_- !
Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví
Akademik od 8.3 2015
Akademik+ od 17.5
[EVIP] JailBreak 5
-Tomisek96
Akademik od 8.3 2015
Akademik+ od 17.5
[EVIP] JailBreak 5
-Tomisek96
-
Tomisek96 - Pokročilý
Dobře,teď jsem si přečetl to co psal fenomen...doporučil ti toto.Ale furt stojím za tím aby jsi nevymýšlel píčoviny a přečetl si pravidla 

Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví
Akademik od 8.3 2015
Akademik+ od 17.5
[EVIP] JailBreak 5
-Tomisek96
Akademik od 8.3 2015
Akademik+ od 17.5
[EVIP] JailBreak 5
-Tomisek96
-
Tomisek96 - Pokročilý
ohledně toho nic v pravidlech viewtopic.php?f=593&t=53707&p=331903# není
Čára je atrakce stéjně jako klec nebo fotbal a hráč který bude tvrdit opak by neměl dostat jen kill, ale taky BAN za mega demenci.
-
SavoLita - Zkušený
Nemôžeš zabíjať ľudí za vlastný názor. A nebudeš dávať príkazy, ktoré si sám nemôžeš overiť.
Nebudeš dávať žiadne kto ma má rád skočí, slováci skočia, gayovia skočia...
Nebudeš dávať žiadne kto ma má rád skočí, slováci skočia, gayovia skočia...

-
Hoover - Spamer
Ahoj!
Dokonce ty sám jsi se mě na to ptal na serveru je to názor hráčů neustále vymýšlíš nesmyslné "hry" tohoto typu. Nemůžeš je zabít za to co si myslí a Unbanu by ses za toto rozhodně nedočkal.
-PoWiiK
Dokonce ty sám jsi se mě na to ptal na serveru je to názor hráčů neustále vymýšlíš nesmyslné "hry" tohoto typu. Nemůžeš je zabít za to co si myslí a Unbanu by ses za toto rozhodně nedočkal.
-PoWiiK
lásku
-
PoWiiK - Zkušený
SavoLita píše:Jednoho dne jsem byl osvícen originální myšlenkou
Az budes zase priste osvicen originalni myslenkou, tak si dej dvacet drepu a deset klidu a pak se poradne zamysli, co za ptakovinu Te to zase napadlo.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1