• Stránka 1 z 1
[Zamietnutý]EventMaster / Survival / ricartboss
Zdravám rád by som si požiadal o práva na Survivale
1.vek -14
2.nick v hre - ricartboss
3.Originálny MC - ano mam
4.Primárny server - Survival
5.Denná aktivita - 3-4 hod. denne
6. Priestupky na gamesites - Niake sa tam najdu
7. Priestupky mimo gamesites - Najdu sa.
8. Niečo o mne - Zdravím, volám sa Michal mám 14 rokov pochádzam z Bratislavy, tak isto som sa tam aj narodil.Mám 17 ročného brata.Chodím na futbalové tréningy a ak mám čas tak idem von si zaskakať na BMX Som spoločenský typ človeka. Rád si zahrám z kamarátmi hry ako je napr Mc,Csko,Dayz a tak ...
9.Prečo by som sa chcel stat EM: EM by si som sa chcel stat práve preto lebo rád zabávam hráčov. A Event masterom som už bol na Skyblocku tak prikazy ovládam.
10.Kontakt: Kontaktovat ma môžete na SKYPE alebo TS
PS: Ospravedlnujem sa za tie nadávky čo som volakedy hrával na CS 1.6 Basebuilder a riadne ma tam s prepáčením nasral admin šak určite poznáte. (Stoho som sa ponaučil že nikdy sa nebudem tak spravat či už v realite alebo na hrách.)
Ďakujem s pozdravom Michal.
1.vek -14
2.nick v hre - ricartboss
3.Originálny MC - ano mam
4.Primárny server - Survival
5.Denná aktivita - 3-4 hod. denne
7. Priestupky mimo gamesites - Najdu sa.
8. Niečo o mne - Zdravím, volám sa Michal mám 14 rokov pochádzam z Bratislavy, tak isto som sa tam aj narodil.Mám 17 ročného brata.Chodím na futbalové tréningy a ak mám čas tak idem von si zaskakať na BMX Som spoločenský typ človeka. Rád si zahrám z kamarátmi hry ako je napr Mc,Csko,Dayz a tak ...
9.Prečo by som sa chcel stat EM: EM by si som sa chcel stat práve preto lebo rád zabávam hráčov. A Event masterom som už bol na Skyblocku tak prikazy ovládam.
10.Kontakt: Kontaktovat ma môžete na SKYPE alebo TS
PS: Ospravedlnujem sa za tie nadávky čo som volakedy hrával na CS 1.6 Basebuilder a riadne ma tam s prepáčením nasral admin šak určite poznáte. (Stoho som sa ponaučil že nikdy sa nebudem tak spravat či už v realite alebo na hrách.)
Ďakujem s pozdravom Michal.
MC:EventMaster
MC:Admin
-
risinkoo1 - Pokročilý
[Zamietnutý]EventMaster / Survival / ricartboss
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EventMaster / Survival / ricartboss
7. Priestupky mimo gamesites - Najdu sa
Toto by si mi mohol popísať.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
6. Priestupky na gamesites - No a teraz som dostal ban dneska na Knife 1 za KnifeBot ale to neni pravda že ja mam KB lebo som písal že mam nový PC a ja donho nestahujem žiadne cheaty a čo su tam vidiet tie seky to som mal ping 120 admin mal pozerat na mna aspom 5 minut a videl by že cheaty žiadne nemám.... No ak mi neveríte tak ja by som kludne ukázal aj moj pc cez TeamViewer ale určite si budete myslieť že som to už vymazal .... No takže takto bolo
7. Priestupky mimo gamesites - No takže tieto prispevky mimo GS určite sa najdu ale su stare minuly rok volakedy.

7. Priestupky mimo gamesites - No takže tieto prispevky mimo GS určite sa najdu ale su stare minuly rok volakedy.
MC:EventMaster
-
risinkoo1 - Pokročilý
Zamietam!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán