• Stránka 1 z 1
tomas0058/surival
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné - BARACELO, či nejak tak sa volal hráč na serveru Survival, ktorý začal nadávať do rodiny ostatním hračom, (týka sa to aj mna) , hráč ma extravip, takže rozoznať ho určite je, hráč si stale bral nejakého hrača "mamku do huby" a tzv urážal jak hráča, tak aj jeho mamku, hráč BARACELO napísal, že ide spať a ja som len napísal "chod aj s tou ,,tvojou mamkou" - myslel som jak si každého mamku bral do huby, nemyslel som jeho mamku, je to aj v logu, presne takto napísane ako som tu uviedol, odomna nepadli inakšie urážky na jeho prípadne jeho rodinú osobu, v zapeťí jak som toto napísal som ihned dostal ban, myslím že je to jasne neopravnení ban s podanía admina tomas0058, to čo on predviedol na tom serveru oproti mne, a dostal ban v takom istom rozsahu, neni očom 
2. Důkazy - screenshot / demo - nato máte log je to len chat a nepočítal som stím, že zato že napíšem to čo on mne písal celú dobu že dostanem ban.
PS: ban mi síce vypršal, ale vidím že toto by sa tu stávať nemalo.

2. Důkazy - screenshot / demo - nato máte log je to len chat a nepočítal som stím, že zato že napíšem to čo on mne písal celú dobu že dostanem ban.
PS: ban mi síce vypršal, ale vidím že toto by sa tu stávať nemalo.
Ako sa hovorí, nick hovorí za všetko
Volaj ma N00B

Volaj ma N00B

-
Viper - Pokročilý
tomas0058/surival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: tomas0058/surival
My máme dôkaz proti svojmu adminovi? Určite toto z logov vyťahovať nebudeme, ak aj to tam je.
Žiaden dôkaz = žiadna sťažnosť.
Žiaden dôkaz = žiadna sťažnosť.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1