• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] jailbreak
Dobrý den chcem sa spýtať prečo ked som ja JB a chcem íst k ct tak mi vypisuje toto: http://jpeg.cz/obrazek/SZu
-
R3ZN1K - Profesionál
[vyřešeno] jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jailbreak
Ahoj, keď sa pripojíš na server musíš počkať do prvého oživenia potom sa môžeš napojiť k ct
-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
1Fenomen1 píše:Ahoj, keď sa pripojíš na server musíš počkať do prvého oživenia potom sa môžeš napojiť k ct
Pripojil som sa na server a bl som dead. Potom na nové kolo jak som bol živý bolo miesto uct tak som tam chcel ísť ale nešlo ma tam dať a toto mi písalo.
-
R3ZN1K - Profesionál
Mal si počkať na ďalšie zmena ide povoliť iba raz za kolo asi sa ti to započítalo do toho istého kola
-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Ahoj, občas se to takhle může bugnout, mě se to taky jednou stalo. Pokud se ale chceš napojit k CT a napíše ti to tuto hlášku, doporučuji, aby si dal reconnect, protože se občas můžeš nějakým mě záhadným bugem zabít, když si chceš koupit třeba zvon.
Kdyby se to opakovalo, hlásil bych tento problém HLSA JB. Tohle bude chybou serveru, ne chyba na tvé straně.
Vše zodpovězeno, v případě že by ti nebylo něco jasné, můžeš se mi ozvat do PM
.
lock
Kdyby se to opakovalo, hlásil bych tento problém HLSA JB. Tohle bude chybou serveru, ne chyba na tvé straně.
Vše zodpovězeno, v případě že by ti nebylo něco jasné, můžeš se mi ozvat do PM

lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1