• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Steam (1.6.) - FPS, Obrazovka
Počítač,Windows 7,Steam
Od kedy som si kúpil steam cs 1.6. tak , keď zapnem hru , tak mám po krajoch monitoru čiernu obrazovku....
Ďalej si dám fps_max 250 , fps_override 1 , cl_showfps 1 , developer 1 , a ani jedno z toho mi nefunguje na zvýšenie fps...
Proste Steam mi ide o veľa horšie ako Non-Steam
Prosím poraďte mi ....
Od kedy som si kúpil steam cs 1.6. tak , keď zapnem hru , tak mám po krajoch monitoru čiernu obrazovku....
Ďalej si dám fps_max 250 , fps_override 1 , cl_showfps 1 , developer 1 , a ani jedno z toho mi nefunguje na zvýšenie fps...
Proste Steam mi ide o veľa horšie ako Non-Steam

Prosím poraďte mi ....
-
MasterFrajeris - Zkušený
[vyřešeno] Steam (1.6.) - FPS, Obrazovka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam (1.6.) - FPS, Obrazovka
k čiernym krajom cs-1-6-ako-odstranit-cierne-okraje-t23033.html
k fps daj gl_vsync 0
fps_override 1
fps_max 300
cl_showfps
-developer na steame netreba
k fps daj gl_vsync 0
fps_override 1
fps_max 300
cl_showfps
-developer na steame netreba

-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
Re: [řešíme] Steam (1.6.) - FPS, Obrazovka
obrazovka ide
aj fps.... len nechce mi ísť až na toľko , koľko mám
napr. na Non-Steame mám cca 150 a ide mi... tu mám 150 a vytiahne mi na max. 70.... prečo? slabý comp? 

-
MasterFrajeris - Zkušený
Chod do options/video/ a zaškrtni low video quality
-
Ke zvýšení FPS použij tento Config která vlož do složky cstrike kterou najdeš ve složce s hrou, pokud vlastníš steam tak je to standartně C:/Program Files (x86)/steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike nebo C:/Program Files/steam/steamapps/common/Half-Life/cstrike jakmile to tam dáš tak se tě to zeptá jestli chceš nahradi soubor cfg.cfg tak dáš ano a máš to.
*VAROVÁNÍ* Zhorší ti to grafiku ale FPSka to vytáhne v dnešní době na 100 snad na jakýmkoliv počítači.
A co se týče těch černej čas tak bež do hry klikni na "Options" bež do "Video" a tam si nastav "Widescreen" a vyber si rozlišení s jakým chceš hrát. Případně pokud chceš hrát na 4:3 (tzv. 640x480, 800x600, atd...) a chceš hrát bez těch čar na fullscreen tak v ovladačích tvé grafické karty si to můžeš nastavit.
*VAROVÁNÍ* Zhorší ti to grafiku ale FPSka to vytáhne v dnešní době na 100 snad na jakýmkoliv počítači.
A co se týče těch černej čas tak bež do hry klikni na "Options" bež do "Video" a tam si nastav "Widescreen" a vyber si rozlišení s jakým chceš hrát. Případně pokud chceš hrát na 4:3 (tzv. 640x480, 800x600, atd...) a chceš hrát bez těch čar na fullscreen tak v ovladačích tvé grafické karty si to můžeš nastavit.
-
APP0CAL1PT1K - Kolemjdoucí
Ty černé okraje pokud máš nvidia tak takle přizpusobení ,a velikost plochy celá obrazovka..
fps_override tenhle příkaz slouží pouze k jedné jediní věci pokud hrajete na víc fps jak 100 tak vám to zajistí aby váš pohyb byl plynulý proč ale chcete víc jak 100fps to prostě nechápu...
fps_override tenhle příkaz slouží pouze k jedné jediní věci pokud hrajete na víc fps jak 100 tak vám to zajistí aby váš pohyb byl plynulý proč ale chcete víc jak 100fps to prostě nechápu...
-
drombabrop - Kolemjdoucí
Bez odozvy, pokial to budeš chcieť riešiť napíš mi do pm a ja dám unlock
lock
lock
-
• Stránka 1 z 1