• Stránka 1 z 1
ukradene VIP
dobry den. chctel bych se zeptat ze kdyz sem se s jednym typkem na necem dohodl a pak mne okradl o VIP ale mne ide aktivovat kazdych 48 hodin ale kdyz si ho aktivujem tak si h-o pak aktivuje i on a nemuzu mit VIP. tak se chci zeptat ci bi si nedal nejak zmenit kód od VIP mam vsechno cim se muzu preukazat ze VIP je moje e-mail a taky SMS takze kdyby nekdo vedel co s tim napiste. vopred Dakujem
- bobko221
- Kolemjdoucí
ukradene VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ukradene VIP
bobko221 píše:dobry den. chctel bych se zeptat ze kdyz sem se s jednym typkem na necem dohodl a pak mne okradl o VIP ale mne ide aktivovat kazdych 48 hodin ale kdyz si ho aktivujem tak si h-o pak aktivuje i on a nemuzu mit VIP. tak se chci zeptat ci bi si nedal nejak zmenit kód od VIP mam vsechno cim se muzu preukazat ze VIP je moje e-mail a taky SMS takze kdyby nekdo vedel co s tim napiste. vopred Dakujem
na čem jste se dohodli? VIP se nesmí nabízet cizím lidem
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
ze mi da Evip na cod a ja mu dam evip na bb2
- bobko221
- Kolemjdoucí
"10. Je zakazano VIP ucet pujcovat, vymenovat, popripade pouzivat jeden VIP ucet pro vice uzivatelu. Pri poruseni bude VIP okamzite zablokovano"
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
angeli reknu ti to takhle jestli se s tim neda vazne neco delat tak ho klidne zablokuj bude to lepsi nez ako kdyby nejake decko co chce iba oje**vat ludi (sory za nadavku) ktory si normalne kupili Evip a on proste dojde chces vimenit? ano ok a zebere mi Vip to je fakt detinske takze rikam znova kdyz se neda nic delat zablokuj nestrpim abi mnel bezduvodne moje penize nekdo kto si je nezaslouzi a oklame... ale co budu psat tak teda zablokuj pripadne napis ci to nejde nejak spravit. Diki
- bobko221
- Kolemjdoucí
tak nam napis kod a my to blokneme
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1