I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Skiller /JB4

Příspěvekod L3THO » 27 kvě 2015, 17:02

cca o 17:50 som dostal ban za FK.
Bol som simon a povedal som že "zahrajeme sa na konana, čo povie konan to platí." dalej som povedal "skočte. jeden skočil a dal som mu palicu" on ma hned na to grabol so slovami či som vymyslel novu hru. odpovedal som mu na to že ked toto isté robil jeden hráč niekolko krát po sebe a v príslušný admin na JB mu na to nič nepovedal a nikto na to nemal pripomienky, ale jemu to bolo jedno a neviem odkedy sa to nemôže. jb som hral dávno dávno a vtedy sa to mohlo. taktiež som si študoval pravidlá a nieje tam ani zmienka o tom že hráč nemôže vymyslieť nejakú novú atrakciu. Dalej. na serveri bol hráč menom "unnamed" ktorý daval bezdôvodne freekilly autobrokádou+nemal mikrofón a "skillerovy" to bolo úplne jedno. Prosím kontrolujte si koho púšťate k pravomociam. Ďakujem. s pozdravom ;konaN.
L3THO
Amatér
Amatér

Skiller /JB4

od Rumcajz » 27 kvě 2015, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Skiller /JB4

Příspěvekod segiman15 » 27 kvě 2015, 17:20

Promiňte za vyjádření ale je hra na simona která začíná slovy zahrajeme si na simona simon říká vše platí to znamená že platí všechny příkazy a zákazy co byli dané simona pak libovolně můžeš přejmenovávat tak jak si to udělal ty to je špatně
segiman15
Drbna
Drbna

Příspěvekod skywow » 27 kvě 2015, 17:25

L3THO píše:Bol som simon a povedal som že "zahrajeme sa na konana, čo povie konan to platí." dalej som povedal "skočte. jeden skočil a dal som mu palicu"

Takto hra na "simona" nezačíná, pokud řekneš "zahrajeme si na koš/myčku/pračku nebo cokoli jiného (pod. jméno), v Tvém případě na konana, tak se nic nehraje, a když už by jsi takovou podobnou hru chtěl hrát tak ji musíš nejprve hráčům více popsat a vysvětlit.
Ale teď z5 k tomu co tu musíme vyřešit, dále si řekl jen skočte, já a ještě jeden hráč jsme jako jediní skočili, a Ty si nás zabil, protože se nic nehrálo, tudíž si nám dal FK.
Informoval jsem tě aby jsi VD nahlásil tomu hráči, kterému si dal FK, a popřípadě i mě, i když mě nejde o to abych dostal VD, ale aby jsi to Ty pochopil, a už to nedělal, a nezpůsoboval další FK.
VD si nenahlásil.
Dostal si BAN.

A k hráči unnamed, byl dead ještě dřív než sem si ho stihl odchytit...

Toť vše co ti k tomu napíši.
skywow
Drbna
Drbna

Příspěvekod L3THO » 27 kvě 2015, 17:46

ale ked niekto urobí niečo zle tak mu povedz čo urobil zle :D povieš dal si fk a ani nevysvetlíš.
L3THO
Amatér
Amatér

Příspěvekod skywow » 27 kvě 2015, 17:49

Že ne?
Asi neposloucháš..
Cloumal sem s tebou ve vzduchu a říkal ti co si udělal špatně, a jak se hraje hra na simona.
Komu není radno, tomu není pomoci :lol:
skywow
Drbna
Drbna

Příspěvekod L3THO » 27 kvě 2015, 17:53

řekl jsi že či jsem vymyslel nejakou novou hru a říkal si taky že taká hra neni :D že to MUSÍ být jen simon a nic jiné ale tady už odznělo že se to dá nazvat i nejak jinak. toť vše. stejně je to jen ban na 2 hod a své chyby jsem si vědom.
L3THO
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 kvě 2015, 17:55

Pověz nám nick admina který toto povolil. Pokud ne, dostaneš ban za pomluvy admin týmu.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod L3THO » 27 kvě 2015, 18:57

žádnej to mne nepovolil. ale jednemu když jsem jeste hrával tak ano. a to si mám jak pamatovat? :D
bylo to davno
L3THO
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 kvě 2015, 06:22

Mám plné zuby toho svádění vašich chyb na adminy. Pokud někoho z něčeho obviníš, musíš být konkrétní, jinak je to sprostá pomluva.
Stížnost se zamítá, hráč nezná pravidla.
+Banned.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy