• Stránka 1 z 1
Itemy-vylepšení
Dobrý den, mám návrh na vylepšení itemov pro anti-furieny (CT), zakoupil jsem si "Bunny Hop", a navrh mě nápad který zvedne počet hráčů s E-Vip. Jde o: Aby lidé kteří mají E-vip by měli možné mít nasazené 2 itemy. Například Bunny Hop a regeneraci či zmatení atd. Byla by to nová a hodně zajímavá změna než si vždy jít do menu do sekce itemy a přehazovat si to.
Děkuji za odpovědi.
Děkuji za odpovědi.
-
MartinR - Kolemjdoucí
Itemy-vylepšení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Itemy-vylepšení
Ahoj. Ďakujeme za tvoj názor ale osobne si myslím, že toto by bolo až moc veľká výhoda pre eVIP hráčov a hlavne nefér proti hráčom ktorí vlastnia iba vip a non-vip hráčom. Možno by si začali kupovať eVIP ale je tu možnosť, že títo hráči by mohli odchádzať z našich serverov na konkurenčné servery a to nechceme.
Vyčkaj na vyjadrenie kompetentných osôb.
Vyčkaj na vyjadrenie kompetentných osôb.
-
Zesh - Mistr Yoda
Děkuji za odpověd, ano taky jsem na to myslel že by vip hráči byli naštvaní. Nebo by tento návrh mohl být i na obyčejné Vip. Podle mě je Gamesite jakožto portál serverů špičkový, nechci odlákat hráče aby chodili jinam či ke konkurenci, ale tento návrh by mohl pomoct lidem kteří si chtějí koupit nějaké vylepšení jakožto E-Vip či Vip. Děkuii
-
MartinR - Kolemjdoucí
Vypadá to pěkně, ale asi to fungovat nebude. Momentálně se nebude konat žádný Update.
Lock.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1