• Stránka 1 z 1
Mikos - Pekloo
Zdravím, bol som na TS3 a peklo mi začal cez "TinyChat" nadávať, nešlo mi tam odpovedať tak som mu možno provokačne písal toto. http://prntscr.com/7ax1jq , myslím, že na 7 dní to je veľa keď som nepoužil žiadnu nadávku a áno uznávam provokoval som
ho a mal som na to dôvod no nechápem prečo mi hneď dal ban na 7 dní, žiadny kick upozornenie proste tento dlhý ban, prosím nekompetentné osoby aby sa tu nevyjadrovali, ďakujem.
MikosS
You are banned temporarily. Reason: "Dame ti permičku zlatko "
Try again in 6d 23:55:08
UID - Doplním
ho a mal som na to dôvod no nechápem prečo mi hneď dal ban na 7 dní, žiadny kick upozornenie proste tento dlhý ban, prosím nekompetentné osoby aby sa tu nevyjadrovali, ďakujem.
MikosS
You are banned temporarily. Reason: "Dame ti permičku zlatko "
Try again in 6d 23:55:08
UID - Doplním
Horacio - Múdry muž vie, že v dobách mieru, sa pripravuje na vojnu.
-
MikosS - Spamerův sluha
Mikos - Pekloo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mikos - Pekloo
Ahojík Mikošu!
Tvoje chovaní není už možné, první si byl strašná vtěrka a nadával si na Ilneara a další, potom ty tvé vymluví stále
ale to nic, jdeme k věci, si provokativní typ který dělá jenom problémy a nic jiného neumí, od te doby co nemáš práva brečíš po teamspeaku provokuješ nadávaš ostatním, a ještě dodám si rasista, a jakého typu?
Mě říkaš že sem černý a sám máš stejnou barvu, takže asi tak, tvoje chovaní se nelibí vůbec nikomu a budu usílovat o to aby si dostal permu, takový hráč nemá vůbec co dělat na gamesites, natož na teamspeaku od GSka, pravidal si měl jasně určené a to že si tam přišel včera z ILNEAR JAKO NEJLEPŠÍ KAMOŠI NA TOM NIC NEMĚLÍ ŽE SI CHTĚL ZAFRAJEŘIT .
Zde je důkaz zak terý si byl banován, kdybys to bylo poprvé nechám to tak, nebylo to ani poprvé ani podruhe proto o permu budu usílovat, si jako ILNEAROVA Rodina která chodi na TS jen provokovat. #Peace for man
ZDE JE DŮKAZ ZA CO BYL MIKOS BANOVÁN
Tvoje chovaní není už možné, první si byl strašná vtěrka a nadával si na Ilneara a další, potom ty tvé vymluví stále
ale to nic, jdeme k věci, si provokativní typ který dělá jenom problémy a nic jiného neumí, od te doby co nemáš práva brečíš po teamspeaku provokuješ nadávaš ostatním, a ještě dodám si rasista, a jakého typu?
Mě říkaš že sem černý a sám máš stejnou barvu, takže asi tak, tvoje chovaní se nelibí vůbec nikomu a budu usílovat o to aby si dostal permu, takový hráč nemá vůbec co dělat na gamesites, natož na teamspeaku od GSka, pravidal si měl jasně určené a to že si tam přišel včera z ILNEAR JAKO NEJLEPŠÍ KAMOŠI NA TOM NIC NEMĚLÍ ŽE SI CHTĚL ZAFRAJEŘIT .
Zde je důkaz zak terý si byl banován, kdybys to bylo poprvé nechám to tak, nebylo to ani poprvé ani podruhe proto o permu budu usílovat, si jako ILNEAROVA Rodina která chodi na TS jen provokovat. #Peace for man
ZDE JE DŮKAZ ZA CO BYL MIKOS BANOVÁN

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Zdarec ....
takže dovolte aby som sa vyjadril aj ja nakoľko som bol pritom ... pekloo nie je jediný ktorému si nadával .. nadavál si aj mne ba dokonca aj mojej priateľke ktorá bola pri mne že je štetka a podobne ... že nám dáš na pi*u a pod... ak trpíš nejakým poruchom mozgu alebo niečí iným prosím nevybíjaj si to tu ale chod niekde inde ... nikto nie je povinný ťa počuváť ako každému nadavaš do rodinu, urážaš nás atď ... chytiť ťa niekde vonku tak ťa rozbij*m na rešeto ... odomňa všetko a plne súhlasím z pekloom ... jak sa dala perma inlearovi nech sa dá aj mikosovi ... oni dvaja si môžu podať ruky ... PEACE FOR YOU
takže dovolte aby som sa vyjadril aj ja nakoľko som bol pritom ... pekloo nie je jediný ktorému si nadával .. nadavál si aj mne ba dokonca aj mojej priateľke ktorá bola pri mne že je štetka a podobne ... že nám dáš na pi*u a pod... ak trpíš nejakým poruchom mozgu alebo niečí iným prosím nevybíjaj si to tu ale chod niekde inde ... nikto nie je povinný ťa počuváť ako každému nadavaš do rodinu, urážaš nás atď ... chytiť ťa niekde vonku tak ťa rozbij*m na rešeto ... odomňa všetko a plne súhlasím z pekloom ... jak sa dala perma inlearovi nech sa dá aj mikosovi ... oni dvaja si môžu podať ruky ... PEACE FOR YOU

]
-
pato8520 - Pokročilý
Pato, na tinychate ti nadával ilnear určite nie ja. 
Pekloo, na TS3 som ti napísal to čo som poslal hneď na začiatku svojej žiadosti, myslím, že za to bol ban priveľmi dlhý, ostatným nadávam? Ak máš nejaký dôkaz rád sa naňho pozriem, pretože, čo ja viem, jedinému na TS som včera písal len tebe.
PS : Ilnear prišiel na Tinychat a začal ti nadávať, hneď si povedal, že ho zavolal Mikos a pustil si sa do mňa.

Pekloo, na TS3 som ti napísal to čo som poslal hneď na začiatku svojej žiadosti, myslím, že za to bol ban priveľmi dlhý, ostatným nadávam? Ak máš nejaký dôkaz rád sa naňho pozriem, pretože, čo ja viem, jedinému na TS som včera písal len tebe.
PS : Ilnear prišiel na Tinychat a začal ti nadávať, hneď si povedal, že ho zavolal Mikos a pustil si sa do mňa.

-
MikosS - Spamerův sluha
Len dodám, že prvý x som ti takto napísal, neviem prečo si tu vymýšľaš, že je to po druhé. A ešte dodám, že som ti nijako nenadával, tak neviem kde si sa dopátral k tomu mi dať ban na 7 dní za takú banalitu. 

-
MikosS - Spamerův sluha
Napsal jsem vše co jsem chtěl, nejsi dobrý člověk na to aby si chodil na teamspeak, pokud chceš frajeřit můžeš si chodit jinde, provokuješ mě už hodně dlouho dobu, dál to řešit nebudu , jak jsem již řekl budu se snažit aby ses na TeamSpeak nedostal, jelikož ty a Slečná Prokešová děláte jediní bordel, nemáš dělat blbosti když pak prosíš o UB že to a to není pravda,
dále nebudeme spamovat a počkáme na vyjadření kompetetivní osoby
dále nebudeme spamovat a počkáme na vyjadření kompetetivní osoby

THEY TALK ABOUT ONE MY TAPS
-
Pekloo - Kazatelův učeň
Súhlasím s tebou, že som ti to nemusel písať ale myslím, že toto čo som ti napísal bolo na 7 dní veľa. Neviem ako som ťa v minulosti provokoval asi tým, že sa bavím s ILNEAROM, ale to je moja vec, čo robím a čo nie.
( No určite nechodím po TS aby som nadával ostatným hráčom
) Každopádne počkáme na vyjadrenie vyšších.

-
MikosS - Spamerův sluha
Proč tu píšeš o mojí mámě peklo? Píšu tady ja o vonšovskych? Nepišu, tak si moje jmeno neber do držky prosím
pro tebe jsem ilnear a nebudeš mi řikat jinak
jako trosku moc ze admin mi jde do mámy (y) 

-
Ilneart0p - Pokročilý
Přesně z tohoto důvodu tě nenaberu do supportu a postarám se aby jsi nedostal práva kdekoli jinde - jsi arogantní, nemocný a pomatený člověk co se buď lidem vtírá doprdele aby se dostal tam kam chce a nebo si myslí, že hejtem ostatních se lidem zavděčí.
Unban se zamítá
LOCK
ps. - post507002.html#p507002
Dělej si co chceš, ale potom neplač kvůli následkům.ale to je moja vec, čo robím a čo nie.
Unban se zamítá
LOCK
ps. - post507002.html#p507002
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku