• Stránka 1 z 1
[Zrušen] Žádost o akademika
Nick v hre:Mysakkk Mysanek
Nick na forku: MysakkkCZ
Odkaz na profil: ucp.php
VEK:15
STEAM ID: STEAM_0:1:107941410
SEKCIA: JailBreak Simple
ODKAZ NA HLSTATS:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1057
Proč chcem akademika:Akademikem chci být, abych se poté mohl časem dopracovat k adminovi.
Ale samozřejmě mám zájem pomáhat na JB serverech, pomáhat na serveru ( dokud budu akademikem ) těmi demami a nahlášeninami na hráče, kteří nedodržují pravidla a dělají bordel na serveru a td....Ano, přiznám se, taky se občas pohádám s nějákým adminem o pravidlech,ale většinou má pravdu on
Je pravda že jsem taky občas udělal bordel každému někdy uletí nervy... a chtěl bych aby už na jbsimple nebyl někdy nepořádek. To je tak všechno co mě napadá
Moje prehrešky na GS alebo inde: žádne pokud vím.
Děkuju za odpověd

Nick na forku: MysakkkCZ
Odkaz na profil: ucp.php
VEK:15
STEAM ID: STEAM_0:1:107941410
SEKCIA: JailBreak Simple
ODKAZ NA HLSTATS:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1057
Proč chcem akademika:Akademikem chci být, abych se poté mohl časem dopracovat k adminovi.
Ale samozřejmě mám zájem pomáhat na JB serverech, pomáhat na serveru ( dokud budu akademikem ) těmi demami a nahlášeninami na hráče, kteří nedodržují pravidla a dělají bordel na serveru a td....Ano, přiznám se, taky se občas pohádám s nějákým adminem o pravidlech,ale většinou má pravdu on

Moje prehrešky na GS alebo inde: žádne pokud vím.
Děkuju za odpověd

-
MysakkkCZ - Kolemjdoucí
[Zrušen] Žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Re: [Přijat] Žádost o akademika
Vyloučen z Akademie ke dni 30.5.2015, při čistce, zamítnut na 3 měsíce za spousty nadávek a nulovou aktivitu..
Memento mori
-
miklklein - Zkušený
• Stránka 1 z 1