• Stránka 1 z 1
gonnna be star
Dobré ránko přeju
teď jsem dostal ban - reason pravidla
do console koukám, ale podrobnosti tam nejsou. Jen jsem stihl zaregistrovat jak mi ho vlepil
díky za vyjádření. Docela pobavilo, mám na spawnu minutu do konce kola nůž. A řeším jestli je urážka když napíšu, že je někdo slovák. Že teda za to nemůže, že nemá cit pro hru. Ve 2 hod ráno, mě tu snad chceš poučovat?? Nejsem bez chyby...jasný jako nikdo. Ale tohle co se tu děje, to tu nebylo nikdy za dobu co jsem tu cca pět let adminoval. Zlaté staré časy... Kdyžtak si to lockněte někdo a smažte. Budu rád, když se mi dotyčný admin vyjádří do PM aspoň. Díky
-

stawaFK - Kolemjdoucí

gonnna be star
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: gonnna be star
Ahoj, zo začiatku si asi 4 kolá kempil stále s awp na spawne... O tom som sa s tebou bavil a ty si začal hneď do mňa rýpať že som 5 mesační adminko a že ti si tu bol admin 5 rokov a ostatné keci ktoré ma nezaujimajú....
Výpis s chatu:
PS: Nabudúce nebuď taký arogantný
PPS: Poprosil by som admina Jysiho o vyjadrenie keďže bol na servery tiež...
Prajem pekný večer
Výpis s chatu:
2015-05-30 02:13:20 kamarade kdybys mel odadminovano to co ja. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:13:05 dik. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:12:56 poppz jinak dik že se vyjádřís na foru. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:12:34 snad nedostanu ban za spawn camp, když se připojím a hodilo me to do hry. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:12:19 /nastaveni. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:01:15 máš radost? . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:01:10 hej mu píšu a dáš mi kick . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:01:03 lol ty asi jsi mimo realitu a žiješ v nějake bublině ne. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 02:00:28 nee mě zase rozhodili týpek 5 měsicu tu admin 2 roky občanku tvl . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:59:56 tak to tě lituju pokud toto bereš jako uražku . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:59:40 aha . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:59:35 to je uražka?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:59:32 napiš mi tu urážku jinak se nevtirej do debaty dik. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:59:10 prosim napiš mi tu uražku . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:59:02 uražá?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:58:20 takže za to nemužeš. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:58:16 ano cit pre hru nemas ale to bude tim asi že si slovak. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:58:02 co ty asi nevis. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:57 vim co je spawn camp a vim co je cit pro hru. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:49 stoji to tu za backoru. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:41 zkusenej admin. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:39 ahah. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:36 ja tu dělal admina 5 let . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:31 no to se mas . Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:13 s prominutim. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:57:09 lol vy jste uplne mimo nový admini. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:56:59 dvoji metr?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:56:58 slay ct?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:56:51 slay?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2015-05-30 01:56:20 tak ted jsem zvedavej na ten defus brouku. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
PS: Nabudúce nebuď taký arogantný
PPS: Poprosil by som admina Jysiho o vyjadrenie keďže bol na servery tiež...
Prajem pekný večer
-

Poppz - Zkušený

Takže jak už zde admin poppz. napsal. Kempil jsi na spawnu a to nejenom ty 4 kola co tam jsou napsány ale i před tím. kolikrát jsem tě upozorňoval že nemáš být na tom spawnu. Po tom jsi se ještě k tomu začal navážet do admina poppz. jak je i výpis z konzole. Buď rád že jsem ti už před tím nedal ban za a že jsi dostal ban jenom na 10 minut. ( sám sis stěžoval na ostatní ikdyž jsi porušoval pravidla sám ) Jinak jsi dostal slay, pak kick a až teprve po té ještě mírný ban.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-

jysi - Profesionál

Ahoj, sám si psal že méně než minuty je to spawn camp...ani jednou jsem tam nebyl pod minutu. Jen když jste rushovali long (promiň jestli se pletu, není povinností ct bránit planty?) Sorry že nechci aby jste naběhli 4 do zad, bo někteří hráči si nevšímaju radar vůbec). Jste v overu, ostatní t umřou do půl minuty a chceš po mě zázraky... Navážel? Tak to se mu omlouvám jestli se ho to tak dotklo, reagoval jsem na hráče (.) píšu si s ním, mám v ruce nuž přes minutu a 20 sec do konce je a dostanu kick? To mi prosím vysvětli za co
Poté jsem i reagoval na to, že ct nešli defus, poté co já jsem dostal (podle mě bezdůvodný slay o 2 hodině ráno) Proč tedy oni nedostali slay? No najdi si v logu, že jsem nebyl jedinnej kdo reagoval na admina. Záhledl jsem i že admin jestli nechceš jít už raději spát atd...
omlouvám se za vyjadřování k mému působení tady, je to už déle a situace se změnila, když to tu čtu jak si to sem dal tak se i červenám
bohužel, zažil jsem tu suprové časy, kdy tu bylo plno skvělých adminů a spoustu spokojených hráčů. Padla na mě nostalgie...prostě teď už to tu není ani z daleka takové jako před lety. Ano nikdo mě tu nedrží, jak mi bylo napsáno na serveru. Ale vyjádřit se snad můžu ne...
omlouvám se za vyjadřování k mému působení tady, je to už déle a situace se změnila, když to tu čtu jak si to sem dal tak se i červenám
-

stawaFK - Kolemjdoucí

stawaFK píše:Ahoj, sám si psal že méně než minuty je to spawn camp...ani jednou jsem tam nebyl pod minutu. Jen když jste rushovali long (promiň jestli se pletu, není povinností ct bránit planty?) Sorry že nechci aby jste naběhli 4 do zad, bo někteří hráči si nevšímaju radar vůbec). Jste v overu, ostatní t umřou do půl minuty a chceš po mě zázraky... Navážel? Tak to se mu omlouvám jestli se ho to tak dotklo, reagoval jsem na hráče (.) píšu si s ním, mám v ruce nuž přes minutu a 20 sec do konce je a dostanu kick? To mi prosím vysvětli za coPoté jsem i reagoval na to, že ct nešli defus, poté co já jsem dostal (podle mě bezdůvodný slay o 2 hodině ráno) Proč tedy oni nedostali slay? No najdi si v logu, že jsem nebyl jedinnej kdo reagoval na admina. Záhledl jsem i že admin jestli nechceš jít už raději spát atd...
omlouvám se za vyjadřování k mému působení tady, je to už déle a situace se změnila, když to tu čtu jak si to sem dal tak se i červenámbohužel, zažil jsem tu suprové časy, kdy tu bylo plno skvělých adminů a spoustu spokojených hráčů. Padla na mě nostalgie...prostě teď už to tu není ani z daleka takové jako před lety. Ano nikdo mě tu nedrží, jak mi bylo napsáno na serveru. Ale vyjádřit se snad můžu ne...
Keď už si "bol" admin tak by si mal vedieť že CT môžu aj trošku rushovať... Mňa nezajímajú ostatný hráči, keďže nikto z nich sa neprevinil... ty si bol až moc arogantný a dostal si ban na 10 minút..
Počkaj na vyjadrenie vyššie postavených ľudí a zadrž sa spamu...
-

Poppz - Zkušený

Nehraju tu poprvé, ale můj první ban je tenhle. Vtipný za x let hraní tady...admina na 1 a na 4 potkáš málokdy. A když takhle ráno tak se předvádí tohle? Přál bych ti zažít tu dobu co tu byla...ještě bez anticheatu nějakýho...na všechno screeny, videa, xxxx zabanovanejch cheateru....tohle už je jen jak nějakej dozor a ještě jednou za čas...
K tomu citu pro hru - my jsme to nechávali bejt, když ct byli v overu a rushovali spawn T, některým hráčům trvá nakoupit, a extravip ještě se zlepšenou rychlostí na začátku jsou hned ve vratech na long. Tak sorry, že nechci aby jste si nás vyndali zozadu (y) že tam týpci píšou, že spawn camp a v těch vratech umřou 1:30 sec do konce... u ct když byl plant tak jsme taky nechtěli aby splašeně jen běželi umřít. Ale ne aby se schovali za krabici a čuměli...
To je jedno, dík za vyjádření, mám k tomu svůj názor...můžete smazat. Nebo to tu klidně nechte. čaj kafé
K tomu citu pro hru - my jsme to nechávali bejt, když ct byli v overu a rushovali spawn T, některým hráčům trvá nakoupit, a extravip ještě se zlepšenou rychlostí na začátku jsou hned ve vratech na long. Tak sorry, že nechci aby jste si nás vyndali zozadu (y) že tam týpci píšou, že spawn camp a v těch vratech umřou 1:30 sec do konce... u ct když byl plant tak jsme taky nechtěli aby splašeně jen běželi umřít. Ale ne aby se schovali za krabici a čuměli...
To je jedno, dík za vyjádření, mám k tomu svůj názor...můžete smazat. Nebo to tu klidně nechte. čaj kafé
-

stawaFK - Kolemjdoucí

Aha tak tímto se všem co byli přítomni na serveru omlouvám, že jsem porušil pravidla tím že jsem byl arogantní
Jestli bereš toto jako arogantní ve 2 hodiny ráno...za to že jsem předhazoval to adminovaní tady. Reagoval jsem na to, že ty si psal že jsem tu asi novej já. Že ty už jsi tu admin 5 měsíců...tak proto mě to s prominutím pobavilo a napsal jsem tedy jak dlouho jsem tu byl cca já
Vyjádření někoho v//š postaveného ani nemusí být. Jak chcete, ostatně to bude třeba proč řešíš 10 minutovej ban apod. Jak jsem psal vejš, mě stačilo vyjádření do PM od tebe a mohli jsme to prodebatovat, kdyby jsi měl zájem. Tak se měj a hodně dalších úspěšných měsíců u gs ")
Jestli bereš toto jako arogantní ve 2 hodiny ráno...za to že jsem předhazoval to adminovaní tady. Reagoval jsem na to, že ty si psal že jsem tu asi novej já. Že ty už jsi tu admin 5 měsíců...tak proto mě to s prominutím pobavilo a napsal jsem tedy jak dlouho jsem tu byl cca já
Vyjádření někoho v//š postaveného ani nemusí být. Jak chcete, ostatně to bude třeba proč řešíš 10 minutovej ban apod. Jak jsem psal vejš, mě stačilo vyjádření do PM od tebe a mohli jsme to prodebatovat, kdyby jsi měl zájem. Tak se měj a hodně dalších úspěšných měsíců u gs ")
-

stawaFK - Kolemjdoucí

Když jsem byl admin tak bych měl vědět, že ct můžou trošku rushovat?
však ano, to tu taky netvrdím!! V tom případě, když tadyto píšeš, tak bys i ty měl vědět, že T někdy musejí zůstat déle u spawnu. Když je over a ten autoballa. moc nefunguje, spíš vůbec. Mohl jsi někoho k nám přehodit (y). Ale to je ten cit pro hru...ne unáhlené jednání. Nediv se pak mojí (arogantní) reakci 
-

stawaFK - Kolemjdoucí

stawaFK píše:jsem tu cca pět let adminoval.
Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-

Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin

• Stránka 1 z 1