• Stránka 1 z 1
bezdvovodny Grab ---- BaseBuilder---3
"Madara^Capos"--BaseBuilder-3
Takže ahoj dnes 14:00 +/- 5 minut som hral na BaseBuilder 3 prišiel som na 35 sekundu stavby takže som nestihol stavat opytal som sa "Možem k niekomu do base??" kolo začalo a ja som prišiel pred spawn ze tam zacnem cupol som si vedla jednej base a admin "Madara^Capos" ma Grabol a hodil o zem ked som mu pisal za čo to bolo povedal ze som campu blokoval pričom som stal o 50 metrov vedla
mame neake spory medzi sebou ale neviem či musi zneuživat prava admina
Screen nemam nwm ako ho urobit video nemam demo tiež nie
"Madara^Capos" 455 STEAM_0:0:25309705 2 05:47 25 0
Ps:Dufam že Madara nebude klamat ako ma vo zvyku
Takže ahoj dnes 14:00 +/- 5 minut som hral na BaseBuilder 3 prišiel som na 35 sekundu stavby takže som nestihol stavat opytal som sa "Možem k niekomu do base??" kolo začalo a ja som prišiel pred spawn ze tam zacnem cupol som si vedla jednej base a admin "Madara^Capos" ma Grabol a hodil o zem ked som mu pisal za čo to bolo povedal ze som campu blokoval pričom som stal o 50 metrov vedla

- DarkNeveurReal
- Amatér
bezdvovodny Grab ---- BaseBuilder---3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: bezdvovodny Grab ---- BaseBuilder---3
DarkNeveurReal píše:"Madara^Capos"--BaseBuilder-3
Takže ahoj dnes 14:00 +/- 5 minut som hral na BaseBuilder 3 prišiel som na 35 sekundu stavby takže som nestihol stavat opytal som sa "Možem k niekomu do base??" kolo začalo a ja som prišiel pred spawn ze tam zacnem cupol som si vedla jednej base a admin "Madara^Capos" ma Grabol a hodil o zem ked som mu pisal za čo to bolo povedal ze som campu blokoval pričom som stal o 50 metrov vedlamame neake spory medzi sebou ale neviem či musi zneuživat prava admina
Ták

Čím bych začal? na serveru jsi problémový hráč.
Stál si u base. Blokoval jsi vstup a chtěl si se vervomocí natlačit dovnitř když jsem byl do Skayovo base pozvaný já a né ty.
"Dufam že Madara nebude klamat ako ma vo zvyku" ? Nevím co si na mě tady vymýšlíš.Radši si koukej zpravit svoje chování na serveru.
počkej si na vyjádření ppčkářů.
BB3 - MAIN
Win lose or tie? Barcelona till I die.
ADMIN - ALL ZM
Win lose or tie? Barcelona till I die.
ADMIN - ALL ZM
-
capos265 - Pokročilý
Re: bezdvovodny Grab ---- BaseBuilder---3
Jak písal capos hore zlá sekcia mas to pisat sem stiznosti-na-adminy-f865.html a + nemas dokaz o pochybeni admina... ries si to v linku co som poslal
Lock.
Lock.
admin od 6.7.2014 ....

-
scraper - Mistr
• Stránka 1 z 1