• Stránka 1 z 2 • 1, 2
windows 10
Zdravím,
když nikdo neporadí na TS 3,
musím napsat už tady..
Mám problém ohledně Windows 10,
nainstaluju ho ( beta verzy - zkušebni ),
nainstaluje se,
resetne se PC,
Windows 10 byl nainstalován,
pak se tam zobrazí po zapnutí " Nahrávaní souborů. "
Je to na 22 % procentech,
PC se resetne a je zas windows 7
musím napsat už tady..
Mám problém ohledně Windows 10,
nainstaluju ho ( beta verzy - zkušebni ),
nainstaluje se,
resetne se PC,
Windows 10 byl nainstalován,
pak se tam zobrazí po zapnutí " Nahrávaní souborů. "
Je to na 22 % procentech,
PC se resetne a je zas windows 7
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
windows 10
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: windows 10
Ujisti se, jestli máš pro Windows 10 dostatek místa na disku, k jeho instalaci je vyžadováno 16GB volného místa na pevném disku.
-
Ekblad - Zkušený
Ale aj tak... je to iba skušobná verzia... to nebudeš mať navždy
iba na pár dní... Keď chceš Windows 10 odporúčam si počkať kím vidajú FULL VERSION
.

-
bogingo - Kazatelův učeň
Tak, nedivím se že jsi všude odmítán s takovým přístupem, jaký máš.
Já se ti snažím pomoct a tuto snahu bys měl ocenit ať už je to cokoliv. Z toho co jsi uvedl není zřejmé nic... napsal jsi jen holý problém ale pokud chceš pomoct, tak ho musíš rozvést, pohledat na internetu a napsat vše potřebné aby se předešlo banálním otázkám.
Já se ti snažím pomoct a tuto snahu bys měl ocenit ať už je to cokoliv. Z toho co jsi uvedl není zřejmé nic... napsal jsi jen holý problém ale pokud chceš pomoct, tak ho musíš rozvést, pohledat na internetu a napsat vše potřebné aby se předešlo banálním otázkám.
-
Ekblad - Zkušený
Hm,
hlavně že to hned Khertys pochopil,
ale ty né.
když mám asi 254 gb,
určitě by to nešlo..
Já jsem napsal to podstatné,
když nechceš nijak více poradit,
nevím proč radíš,
já mám svůj přístup omezený,
jsem hyperaktviní, a mám poruchu v mozku.
Takže se prosím tě nediv.
>> V tom vyplýva,
že tohle úplně na pochopení stačí,
jestli něco dalšího chceš,
napiš mi do pm..
hlavně že to hned Khertys pochopil,
ale ty né.
když mám asi 254 gb,
určitě by to nešlo..
Já jsem napsal to podstatné,
když nechceš nijak více poradit,
nevím proč radíš,
já mám svůj přístup omezený,
jsem hyperaktviní, a mám poruchu v mozku.
Takže se prosím tě nediv.
>> V tom vyplýva,
že tohle úplně na pochopení stačí,
jestli něco dalšího chceš,
napiš mi do pm..
(:
-
Deluxina píše:Zdravím,
musím napsat už tady..
Khertys ti napsal, že máš napsat později. Supporti mají taky svůj osobní život a mají na práci i jiné věci, než jen furt sedět u počítače a ještě k tomu, když je venku tak hezky.
Lidí se ti tu snaží pomoct a ty jsi na ně protivný? Když píšeš, že máš problémy s mozkem (třeba ADHD), tak takoví lidé by vůbec neměli sedět u PC.
Pokud vím, říká se o tobě, že jsi problémový. Tak s tím něco sakra dělej.
Zkus aktualizovat NET Framework..
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
-
FatalWiruS - Profesionál
JakubS0n píše:Deluxina píše:Zdravím,
musím napsat už tady..
Khertys ti napsal, že máš napsat později. Supporti mají taky svůj osobní život a mají na práci i jiné věci, než jen furt sedět u počítače a ještě k tomu, když je venku tak hezky.
Lidí se ti tu snaží pomoct a ty jsi na ně protivný? Když píšeš, že máš problémy s mozkem (třeba ADHD), tak takoví lidé by vůbec neměli sedět u PC.
Pokud vím, říká se o tobě, že jsi problémový. Tak s tím něco sakra dělej.
Zkus aktualizovat NET Framework..
Chodím na vyšetření...
Nevím jak se to teď pochybuje,
už jsem to vyřešil s Khertysem ( ten support ),
a nevím proč se hned hněváš,
chci jen pomoct,
a za mojí chybu nemůžu..
A kde ten NET Framework najdu?
Ve startu jsem ho neviděl.
(:
-
NET Framework nalezneš v C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\ a tam máš vypsány všechny nainstalované verze.
Aktuální nejnovější verze NET Frameworku je 4.5 a tu stáhneš na oficiálních stránkách Microsoftu.
Aktuální nejnovější verze NET Frameworku je 4.5 a tu stáhneš na oficiálních stránkách Microsoftu.
-
Ekblad - Zkušený
Nechme techto debat, vratme se k reseni problemu, kazdopadne Deluxina, viz. minule pm s tebou a dnesni zazitek z teamspeaku, rapidne zmen sve chovani a pristup a zanech tech radoby vymluv, koukni se do jinych topicu, jak jsou resene a na pristup, jakym ostatni zadaji pomoc, neco by ses tam mohl priucit. Daval jsem ti aj navod v pm, skrze ktery by ti to melo jit spis nez pres aktualizace, je to forma instalace skrze originalni iso z microsoftu, ktere je napriklad k tomuto ucelu. Je to pro tebe nejlepsi reseni, nijak narocne a az na stazeni souboru o velikosti necelych 4GB i rychle. Po stazeni otevres napriklad ve winraru, nebo si jej pripojis jako obraz disku pres daemontools nebo poweriso a spustis setup.exe. Instalacni pruvodce te povede, co mas presne delat. Az budes mit na vyber Upgrade/Vlastni, zvol upgrade a instalacni medium ti upgraduje tvuj aktualni Windows 7 na Windows 10 Insider preview. Pokud jsi k tomu stale odhodlany (k instalaci zmineneho OS) i pres fakta, ktera jsem ti napsal v PM, s timhle navodem to sam hrave zvladnes.
-
Khertys - Hlavní Support
Khertys píše:Nechme techto debat, vratme se k reseni problemu, kazdopadne Deluxina, viz. minule pm s tebou a dnesni zazitek z teamspeaku, rapidne zmen sve chovani a pristup a zanech tech radoby vymluv, koukni se do jinych topicu, jak jsou resene a na pristup, jakym ostatni zadaji pomoc, neco by ses tam mohl priucit. Daval jsem ti aj navod v pm, skrze ktery by ti to melo jit spis nez pres aktualizace, je to forma instalace skrze originalni iso z microsoftu, ktere je napriklad k tomuto ucelu. Je to pro tebe nejlepsi reseni, nijak narocne a az na stazeni souboru o velikosti necelych 4GB i rychle. Po stazeni otevres napriklad ve winraru, nebo si jej pripojis jako obraz disku pres daemontools nebo poweriso a spustis setup.exe. Instalacni pruvodce te povede, co mas presne delat. Az budes mit na vyber Upgrade/Vlastni, zvol upgrade a instalacni medium ti upgraduje tvuj aktualni Windows 7 na Windows 10 Insider preview. Pokud jsi k tomu stale odhodlany (k instalaci zmineneho OS) i pres fakta, ktera jsem ti napsal v PM, s timhle navodem to sam hrave zvladnes.
Ano,
ale stahuje se to 3 hodiny ...
Ekblad píše:NET Framework nalezneš v C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\ a tam máš vypsány všechny nainstalované verze.
Zkusim jeste toto..
A co pak dale mam udelat?
(:
-
Nic, udělej to co ti napsal Khertys a až se to doinstaluje tak řekni jestli byla instalace úspěšná nebo ne.
-
Ekblad - Zkušený
Deluxina píše:Ano,
Nekomu 3 hodiny, nekomu 10 minut.... tvuj internet v tomto smeru fakt nepopozenu. Zkus pribrzdit a trosicku zapremyslet, nebylo by lepsi to stahnout za ty tve 3 hodiny, pak behem 30 minut provest installaci a byt pak happy, ze to jede, nez tu hledat jina obtiznejsi reseni, ktera ti zaberou cas a nemas u nich zaruseny uspech?
-
Khertys - Hlavní Support
Khertys píše:Deluxina píše:Ano,
Nekomu 3 hodiny, nekomu 10 minut.... tvuj internet v tomto smeru fakt nepopozenu. Zkus pribrzdit a trosicku zapremyslet, nebylo by lepsi to stahnout za ty tve 3 hodiny, pak behem 30 minut provest installaci a byt pak happy, ze to jede, nez tu hledat jina obtiznejsi reseni, ktera ti zaberou cas a nemas u nich zaruseny uspech?
Ano,
mas pravdu.
Se ani nedivim,
za internet platime 500 Kc,
a jede to tak pomalu.
(:
-
• Stránka 1 z 2 • 1, 2