Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[vyřešeno] Steam + mikrofon

Příspěvekod Jadberg » 06 čer 2015, 13:11

Zdravím, mám tu dva problemy, které zkusím přesně popsat.
Dával jsem notebook do továrního nastavení a vyskytl se první problem:

1) Když mluvím na tsku nebo kdekoliv tak dřív mě šel slyšet jen můj hlas, ale ted mě jde slyšet parádně můj hlas, ale i ostatní věci kolem, jako je pokládání hrnku, klikání na myši a různé jiné zvuky. To bych se chtěl zeptat jak lze toto utlumit, aby šel slyšet čistě jen můj hlas.

Problém č. 2) Steam - vzhledem k tomu, že to bere jako z nového počítače tak to chce po mě ověřovací kod, který mi přišel na mail. Jenže ten mail už je nefunkční z důvodu jeho nepoužívatelnosti. Nedá se toto nějak obejít, aniž bych to složitě musel řešit, tak aby mě obnovili mail?

Předem děkuji za veškerou pomoc ;)
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

[vyřešeno] Steam + mikrofon

od Rumcajz » 06 čer 2015, 13:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam + mikrofon

Příspěvekod SponErko » 06 čer 2015, 13:31 VIP

Ahoj, k tomu prvnímu dotazu.. Zeslab si trošičku mikrofon, tím odstraníš nežádoucí zvuky a bude slyšet jen tebe. Máš tam nastavenou moc velkou citlivost.

K druhému problému.. Tohle se řeší tak, že kontaktuješ steam support, což někdy může zabrat opravdu hodně času. Nejlepší by bylo pokusit se o obnovení emailu a tam si poslat ten kód. Pokud budeš sice jen psát na ten support, napiš tam i tu zrušenou emailovou adresu + hodilo by se napsat i klíče od her, pokud sis je kupoval, případně způsob platby her a číslo kreditní karty, ze které je to zakoupeno. Prostě čím víc napíšeš, tím dříve se k účtu dostaneš ;).
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [řešíme] Steam + mikrofon

Příspěvekod Jadberg » 06 čer 2015, 14:05

Mikrofon si myslím, že je vyřešený a ten steam už jsem pořešil taky, díky za snahu a za pomoc ;)
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Re: [řešíme] Steam + mikrofon

Příspěvekod SponErko » 06 čer 2015, 14:43 VIP

Dobře, kdyby byl nějaký problém, napiš mi PM.
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Rady a návody