• Stránka 1 z 1
Dnesni mluva
Dneska jsem si (uz ani nevim proc) vzpomenul na pisnicku Frikulín, ve ktere Folk team narazi na aktualni mluvu. Tudiz se chci zeptat: Co si o dnesni mluve myslite vy?
PS: doufam, ze nikdo nebude narazet na to, ze poukazuju na dnesni mluvu a pisu na anglicky klavesnici (bez hacku)
PS: doufam, ze nikdo nebude narazet na to, ze poukazuju na dnesni mluvu a pisu na anglicky klavesnici (bez hacku)
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Dnesni mluva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dnesni mluva
Uplne normalni..
Ja taky nekdy pouzivam anglickou klavesnici,
to mas jako v csku > nonsteam
Ja taky nekdy pouzivam anglickou klavesnici,
to mas jako v csku > nonsteam
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Já proti tomu nic nemám. Ikdyž, když slyším ty malý blbečky jak tam na sebe na zastávce autobusu hustí: " Co ty pi, ku" před lidma, tak je to takový divný...já problém nemám protože když to někdo řekne mě jednoduše dostane facku a klid. Na serverech ? To není mluvou, ale jsou to dementní děti, ano děti. Možná napíšou: "je mi 17 sem boss hhhhh" ale na tom nic pravdy není. V době kdy jsem byl admin a jeden frajírek se vytahoval tak mi podlízal a já jsem řekl ať mi dá skype kde jsem si ho pěkně podal.
Pokud chceš poradit ohledně VIP nebo Knife módu - Rád Ti pomůžu 

- „Pokud nechceš mít problém, nech mě na pokoji“ - Andrew Lincoln
-
WanderCZ - Pokročilý
WanderCZ píše:Já proti tomu nic nemám. Ikdyž, když slyším ty malý blbečky jak tam na sebe na zastávce autobusu hustí: " Co ty pi, ku" před lidma, tak je to takový divný...já problém nemám protože když to někdo řekne mě jednoduše dostane facku a klid. Na serverech ? To není mluvou, ale jsou to dementní děti, ano děti. Možná napíšou: "je mi 17 sem boss hhhhh" ale na tom nic pravdy není. V době kdy jsem byl admin a jeden frajírek se vytahoval tak mi podlízal a já jsem řekl ať mi dá skype kde jsem si ho pěkně podal.
Ano,
to mas taky praveze pravdu,
dnesni deti nadavaji,
ale nenapisou to spravne

(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1