• Stránka 1 z 1
CTF server 1 deaktivace in game music?
Ahoj všem hráčům
,
chtěl bych poukazát na jeden smutný fakt, se kterým jsem se setkal na CTF serveru 1 (nejspíše se to netýká pouze tohoto serveru).
Všiml jsem si, že si již nadále není možné pustit žádnou z písniček herního ´playlistu´, což mne, jako dlouholetého člena GS komunity, hrajícího pouze na tomto serveru, dost zamrzelo. Za člena se považuji, jelikož si myslím, že uhrazením poplatku za VIP výhody jsem alespoň trochu dokázal ocenit dobře odváděnou práci správci a majiteli této stránky.
Když jsem kdysi narazil poprvé na CTF mod, tak to bylo jednoznačné znamení ať již nehraji žádný jiný server, než-li je tento. Vždyť týmová kooperace zpetřená braním vlajek je přeci něco jiného než klasický TDM.
Todle všechno ale prostě nejde hrát bez pořádný muziky jasný. Pustil jsem si jednu konkrétní songu a jel jsem jak vyměněnej ty bláho, protože to zlepšovalo herní atmosféru a vlévalo adrenalin do žil.
Už léta hraji, aniž bych poslouchal kroky a stejně to jde. Naopak bylo to vždy o mnoho lepší, protože jde vždy spíše o reflexy, než o sluch a zrak. I přes to, že moje výkonnost za ty léta rapidně klesla (což je za tu dobu strávenou hraním vcelku alarmující a smutná zpráva
), tak se nevzdávám a nadále si užívám odpočinku hraním této hry.
Přeji si, aby se tato zpráva dostala k přečtení tomu, kdo by s touto záležitosti mohl něco udělat, nějak ji zlepšit. A kdo ví, třeba to není pouze mé přání
.
Mějte se a díky za Váš čas!
Zdraví a skill přeje,
dEf0r
CTF server 1 player

chtěl bych poukazát na jeden smutný fakt, se kterým jsem se setkal na CTF serveru 1 (nejspíše se to netýká pouze tohoto serveru).
Všiml jsem si, že si již nadále není možné pustit žádnou z písniček herního ´playlistu´, což mne, jako dlouholetého člena GS komunity, hrajícího pouze na tomto serveru, dost zamrzelo. Za člena se považuji, jelikož si myslím, že uhrazením poplatku za VIP výhody jsem alespoň trochu dokázal ocenit dobře odváděnou práci správci a majiteli této stránky.
Když jsem kdysi narazil poprvé na CTF mod, tak to bylo jednoznačné znamení ať již nehraji žádný jiný server, než-li je tento. Vždyť týmová kooperace zpetřená braním vlajek je přeci něco jiného než klasický TDM.
Todle všechno ale prostě nejde hrát bez pořádný muziky jasný. Pustil jsem si jednu konkrétní songu a jel jsem jak vyměněnej ty bláho, protože to zlepšovalo herní atmosféru a vlévalo adrenalin do žil.
Už léta hraji, aniž bych poslouchal kroky a stejně to jde. Naopak bylo to vždy o mnoho lepší, protože jde vždy spíše o reflexy, než o sluch a zrak. I přes to, že moje výkonnost za ty léta rapidně klesla (což je za tu dobu strávenou hraním vcelku alarmující a smutná zpráva

Přeji si, aby se tato zpráva dostala k přečtení tomu, kdo by s touto záležitosti mohl něco udělat, nějak ji zlepšit. A kdo ví, třeba to není pouze mé přání

Mějte se a díky za Váš čas!
Zdraví a skill přeje,
dEf0r
CTF server 1 player
-
dEf - Kolemjdoucí
CTF server 1 deaktivace in game music?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF server 1 deaktivace in game music?
Ahoj,
zkusíme s tím něco udělat.
Vážíme si Tvého zájmu o naše Capture The Flag servery.
zkusíme s tím něco udělat.

Vážíme si Tvého zájmu o naše Capture The Flag servery.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Chápu to správně tak, že hudba, která vždycky hrála počas hry, už nehraje? nebo jde o něco jinýho?
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Chápeš to správně. Dříve při napojení na server hrála hudba, kterou sis i dle playlistu mohl měnit a přes /ctf nastavení případně vypnout, pokud ti vadila. Nyní už bohužel nehraje, i když ti v nastavení píše, že je hudba zapnutá.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
napojil jsem se na server a hudbu slyším tak jako dřív, klasika.
-
Že ty jsi s tím něco udělal? Mě už teď nějakým zázrakem jede taky
Koneckonců defor, pokud chceš hudbu, v options si nastav v audiu MP3 volume třeba na max a hudba ti v klídku pojede.

Koneckonců defor, pokud chceš hudbu, v options si nastav v audiu MP3 volume třeba na max a hudba ti v klídku pojede.
-
Cobretti - Profesionál
nn právě že jsem nic neměnil tak mě zarazilo že to najednou nefunguje (ale funguje) 

-
Možná nějaká menší chybička v nastavení 

-
Cobretti - Profesionál
Čau chlapi
,
díky za Vaše reakce k této věci, ale, bohužel, jak tak koukám, hudba mi pořád nefunguje (hudbu ve hře mám na max). Dělám něco špatně? Netušim.
Dík za help.
Ahoj,
Defou

díky za Vaše reakce k této věci, ale, bohužel, jak tak koukám, hudba mi pořád nefunguje (hudbu ve hře mám na max). Dělám něco špatně? Netušim.
Dík za help.
Ahoj,
Defou
-
dEf - Kolemjdoucí
dEf píše:Čau chlapi,
Dík za help.
Ahoj,
Defou
Jsi steam, nebo nonsteam? Máš určitě MP3 volume na max?

-
• Stránka 1 z 1