• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Prosím pomoc.
Vaša mašina: Notebook
Operačný systém: Windows 7
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Po prvej zmene mapy.Dňa 6.6.2015
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Kamarát mi urobil spray logo a hneď mi ho dal do tempdecal.wad vložím ho do hry a prvý krát, keď sa pripojím na server mi funguje úplne normálne tak ako má ale ako náhle sa zmení mapa už mám zas normálne "splat" logo. Neviem čím to je a prečo to tak vôbec je. Prosím o radu
Vopred ďakujem. *Hopko*
Operačný systém: Windows 7
Verzia hry: Steam
Kedy sa problém začal prejavovať: Po prvej zmene mapy.Dňa 6.6.2015
Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Kamarát mi urobil spray logo a hneď mi ho dal do tempdecal.wad vložím ho do hry a prvý krát, keď sa pripojím na server mi funguje úplne normálne tak ako má ale ako náhle sa zmení mapa už mám zas normálne "splat" logo. Neviem čím to je a prečo to tak vôbec je. Prosím o radu

Vopred ďakujem. *Hopko*
-
Dewyner - Drbna
[vyřešeno] Prosím pomoc.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosím pomoc.
Nebudu psát nesmyslné příspěvky na webu !
-
Jablko007 - Kazatelův učeň
Re: Prosím pomoc.
Ahoj, když si vytvoříš spray, musíš jít do vlastností toho souboru tempdecal.wad a odškrtnout tam "jen pro čtení". Když není zaškrtnuto jen pro čtení, logo se přepíše pokaždé, když si změníš něco v nastavení.
Stáhni si tedy znova logo, klikni na ten soubor pravým -> vlastnosti a zaškrtni "jen pro čtení". Následně jej vlož znova do složky cstrike a vyzkoušej to
Stáhni si tedy znova logo, klikni na ten soubor pravým -> vlastnosti a zaškrtni "jen pro čtení". Následně jej vlož znova do složky cstrike a vyzkoušej to

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Prosím pomoc.
Ok diky skúsim, ale myslím si že nieje blbý a zaškrtol tam to na čítanie. Logá robieva už dlhšiu dobu, ale možno že zabudol. Hneď ako pridem zo školy to skúsim a dám ti vedieť. Zatial dík. 

-
Dewyner - Drbna
Super
chyba bola tam jak si písal
logo je už plme funkčné dík za pomoc. Nenapadlo ma skontrolovať to.Môžeš lock 

-
Dewyner - Drbna
Nejjednodušší řešení je často nejlepší 
Není zač, lock.

Není zač, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1