Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[VYRIEŠENÉ] An issue with your computer is blocking

Příspěvekod Lesbianbot » 28 kvě 2015, 07:52

An issue with your computer is blocking the vac system.Čau nevíte někdo jak to fixnout? Podle návodu od steamu jsem to vyzkoušel a nepomohlo. Oveřoval jsem integritu mezipaměti taky nic. Enable DEP, to jsem taky udělal. Smazal jsem něaký složky a nic nepomáhá. CS:GO Launch Options: +clientport 27006 - to jsem taky zkusil. Antivirus mám eset a i když je off tak to error vyhodí i když nebyl nainstalovaný. Firewall to taky neblokuje, protože mi to error vyhodilo i když byl off. Error mi to hází ať už jsem doma nebo na nějaké jiné síti. Enable Kernel Integrity & disable Kernel Debugging jsem neudělal, protože nevím jak.
Line: bcdedit /deletevalue nointegritychecks
Line: bcdedit /deletevalue loadoptions
Line: bcdedit /debug off
Všechny tři jsem vyzkoušel a nic. Buď, že nemůže nebo neexistuje.
Může to být nějaký program na pozadí? Taky jsem to hledal, ale na nic jsem nenarazil. Nepomohl mi ani reinstall pc. Mám win 8.1 přemýšlel jsem jestli to nemůže být OS. Mám zkusit downgrade na 8? Tam mi to nedělalo myslím. Děkuji za ochotu :)
Lesbianbot
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[VYRIEŠENÉ] An issue with your computer is blocking

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 07:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: An issue with your computer is blocking the vac system

Příspěvekod Stratenyy » 02 čer 2015, 11:50 VIP

Ahoj Win 8.1 to nebude mám ho totiž to tiež a tieto problémy nemám. Na tu otázku áno môže to aj to spôsobovať bol tu jeden prípad ktorý sme skúšali všelijako už ale taktiež mal nejakú blokáciu nakoniec preinštaloval Win a problém bol vyriešený takže môže byť niečo niekde vo Wine čo spôsobuje blokáciu či už to nejaký program alebo niekde vo vnútri nejaké nastavenie priamo vo Win.
Predpokladám že tieto veci si všetky asi už skúšal však? https://support.steampowered.com/kb_art ... -ILZV-2837 http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=3240945
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy
Profesionál
Profesionál

Re: An issue with your computer is blocking the vac system

Příspěvekod Stratenyy » 11 čer 2015, 12:21 VIP

Riešené osobne
LOCK
S pozdravom
Stratenyy
Stratenyy