Vše ohledně kategorie serverů: Fun Servery

SUPER HERO

Příspěvekod taketunebolo » 08 čer 2015, 13:46

Chcel by som upozorniť na server super hero kde nesedí herolist s aktuálnymi hrdinami človek sa teší na level že mu príde dobrý hrdina zabije tam deň a nakoniec zistí že ten hero ani neexistuje. Ďalej čo ma veľmi nahnevalo je VIP a EVIP hrám tam asi týžden dnes som sa rozhodol že si kúpim vip a evip len kvôli xp za každé kolo zdarma a bonus 50% xp za každú činnosť čo sa týka týchto výhôd je to klam či ma človek vip alebo evip dostane len 10XP aj to len v prípade že za kolo nedá žiadny kill a o bonuse 30% a 50% ani nehovorím nieje žiadny bonus proste klam. Na gs serveroch hrám niekoľko rokov zatiaľ som nemal žiadny problém ani sťažnosti na servery všetko super vymyslené nepoznám lepší portal ale čo sa týka serveru SH som veľmi sklamaný hrá to veľmi málo ľudí a ešte k tomu aj klamete preto chcem požiadať o odobranie vip a evip a vrátenie peňazí alebo prípadne odstrániť tieto chyby. SH mod som hral prvý krát pred niekoľkými rokmi a veľmi sa mi to zapáčilo teraz som dostal chuť si to znova zahrať a keď som si všimol že GS ma SH mod som sa veľmi potešil ale na SK sú len 4 sh servery ale musím hodnotiť že GS je najhorší dôvodov je hneď niekoľko pár som ich už spomenul ďalšie sú že kupovanie xp je len do levelu 8 aj to dostane chabých 75xp za 15000$ príde nejaká 15-20 a tieto levely už nemajú najmenšiu šancu si nejak poexpiť a preto myslím že je tam aj vkuse tak málo hráčov lebo nových hráčov to nebaví keď nemajú najmenšiu šancu zabiť taký veľký level ďalej by som dodal žeby to chcelo pridať nejakých lepších herov do tých menších levelov aby mali aspoň nejakú šancu zabiť tie väčšie levely a išli kus rýchlejšie hore. Nič viac ma nenapadá čo by som ešte dodal k tomu ale bol by som veľmi vďačný za nejaký update na tomto servery aby sa tam začalo konečne hrať a hráči ako ja čo majú radi tento mod si mohli schuti zahrať aspoň 5na5 a nie 3na3 aj to len proti botom (tým nechcem povedať aby boli odstranený je to dobrý nápad určite by som ich tam nechal lebo keby tam neboli ani nezačnem hrať lebo by som tam nemal žiadnu šancu a tak by som ani nezačal hrať)
taketunebolo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

SUPER HERO

od Rumcajz » 08 čer 2015, 13:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SUPER HERO

Příspěvekod FragONE » 10 čer 2015, 17:05 VIP

Ahoj, o těchto chybách víme a při updatu budou odstraněny. Bohužel je konec školního roku a není moc času tyhle problémy řešit. Pokusím se do prázdnin s Dwandym tyhle věci fixnout.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Fall » 10 čer 2015, 19:07

FragONE ja myslím že by ste mali zaujímať sa teraz hlavne na reštart pretože tam dnes bola 30 a boli sme tam 6vs6 a potom on prišiel ..... a všetci odišli a ostali sme tam 2vs3.... na tie bugy a pod by sa mali riešiť neskôr lebo veľa ľudí aj JA :DDD bindámE na to že sa ich neda zabiť a keď su afk ideme na ne a ono náš to zabije FUCK LOGIC :DDDDDDDD

Ale musím ponechat rešpekt vám že ste dali do toho takú snahu kvôli nám rešpekt !!! :mrgreen: :mrgreen:
Anime?
Obrázek
Obrázek
Fall
Amatér
Amatér

Příspěvekod FragONE » 11 čer 2015, 14:18 VIP

Fall píše:FragONE ja myslím že by ste mali zaujímať sa teraz hlavne na reštart pretože tam dnes bola 30 a boli sme tam 6vs6 a potom on prišiel ..... a všetci odišli a ostali sme tam 2vs3.... na tie bugy a pod by sa mali riešiť neskôr lebo veľa ľudí aj JA :DDD bindámE na to že sa ich neda zabiť a keď su afk ideme na ne a ono náš to zabije FUCK LOGIC :DDDDDDDD

Ale musím ponechat rešpekt vám že ste dali do toho takú snahu kvôli nám rešpekt !!! :mrgreen: :mrgreen:

Určitě mám v plánu přenastavit Rattlera. Ale to musím zkusit na serveru. Napíšu Dwandymu a uvidím jestli bude mít čas :)
FragONE
Sponzor
Sponzor

Zpět na Fun Servery