• Stránka 1 z 1
SuperHero zigi ?
Ahoj rád by som sa spýtal na 1 vec zigi ma vydierkoval a išiel som potichu spectoval som ho potom a takto na konci mu dal headku chcem počuť názor admina či ho počul alebo nie ja som to nepočul lebo som mal malo zvuku demo : http://leteckaposta.cz/683448525
Anime?

-
Fall - Amatér
SuperHero zigi ?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SuperHero zigi ?
Teraz som ho dlhšie sledoval a vidno že má WH možno aj AB ale to asi nie
nick "Zigi Slovak"
steam id VALVE_0:0:1559864263
demo link : http://leteckaposta.cz/202111983
nick "Zigi Slovak"
steam id VALVE_0:0:1559864263
demo link : http://leteckaposta.cz/202111983
Anime?

-
Fall - Amatér
Zdravim, moje meno v tejto sekciu druhykrat
mam radost.
Chlapce... toto snad ani nemozes mysliet vazne... jedine co tvoje video dokazuje je ze pouzivam sluchatka a v skutocnosti aj pocuvam kto sa kde pohybuje....prosim ta zaobstaraj si ich tiez a zapni si pri hre monitor... mozno nieco tiez trafis... ak na zaklade tohoto niekto niekomu da ban tak sa budem velmi smiat a zaobstaram si asi steam len preto aby som vam to kludne zopakoval ak ide len o to
Druha vec je ako ty kazdemu nadavas do lamakou a sk****enych vip len preto ze ta zabiju po kazdej smrti kazdeho obvynujes ze ma AB CD EF vsetko....
S pozdravom a prajem pekny den
Zigi

Chlapce... toto snad ani nemozes mysliet vazne... jedine co tvoje video dokazuje je ze pouzivam sluchatka a v skutocnosti aj pocuvam kto sa kde pohybuje....prosim ta zaobstaraj si ich tiez a zapni si pri hre monitor... mozno nieco tiez trafis... ak na zaklade tohoto niekto niekomu da ban tak sa budem velmi smiat a zaobstaram si asi steam len preto aby som vam to kludne zopakoval ak ide len o to

Druha vec je ako ty kazdemu nadavas do lamakou a sk****enych vip len preto ze ta zabiju po kazdej smrti kazdeho obvynujes ze ma AB CD EF vsetko....
S pozdravom a prajem pekny den
Zigi
- ZigiSlovak
- Kolemjdoucí
LoL Zigi
ja nehovorím že maju ab a wh a pod ja si robím len srandu
ja niesom ako ty že všetko berem vážne ... a nadávať? ty šibe ? veď keď ma zabijú 2 tak poviem že lamky po 1 neviete tak čo tu hneď hovoríš a ty sa nauč že všetci ty hovoria že máš cheaty ja som sa 1. pýtal na názor adminou ale keď ty teraz takto reaguješ tak pochybujem že nič nemáš furt niekoho dierkuješ a potom hovoriš počul som ho ako vtedy ked bol nigha neviditelny za bednou a hneď si ho sejmnul cez bednu a vieš komu môžeš hovoriť ja som ho videl ... 

Anime?

-
Fall - Amatér
Malá odpověd,
Zigi Neviděl jsem že psal CD EF.
A jednou jsem nepochopil Sel jsem v cupu a najednout dírkování.
Zigi Neviděl jsem že psal CD EF.
A jednou jsem nepochopil Sel jsem v cupu a najednout dírkování.

No Hacker
SuperHero Player: Two Ga*s NighA
SuperHero Player: Two Ga*s NighA
-
WeSterNooN - Amatér
vies v com je chyba Nigha... strelas dobre vsetko vpohode...ale nepredvidas ani trosku proste nerozmyslas u toho vobec
- ZigiSlovak
- Kolemjdoucí
Demo ciste... hrac ide podla zvuku. Fall ked uz ides nahlasit cheating tak si bud najprv isty ci ten hrac nieco ma alebo nie.. nez zacnes konat.
PS: Tieto vase recicky si rieste cez PM nie tu.
Lock.
PS: Tieto vase recicky si rieste cez PM nie tu.
Lock.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1