• Stránka 1 z 1
VIP vs cheat
Zdravim,
mohl by mi nekdo vecne vysvetlit rozdil mezi VIP a ostatnim cheatem? Ve hre se odsuzuje wh/ab ale to ze VIP dava ruzne vlastnosti, diky kterym hraci s VIP prakticky vzdy vedou tabulku se neresi?(mluvim obecne o ruznych modech). Chapu ze VIP ma mit nejake vyhody,jako logovani na plny server,avatar atd, ale vetsi rychlost ci zivoty je uz cheat, ktery dava dominantni vyhodu nad ostatnimi.
Hraji tez mmorpg kde si muzete take kupovat ruzne predmety,vylepseni. V zadnem modu si ale nelze koupit zivoty atd..muzete jsi koupit (pouze obecny priklad) jine zvire, unikatni oblek, ale ne primarni statut postavy.
Ja doposud povazuji VIP za obycejny cheat stejne jako wh/ab. Muze mi nekdo vysvetlit v cem je rozdil?
Dekuji,
prilezitostny hrac
mohl by mi nekdo vecne vysvetlit rozdil mezi VIP a ostatnim cheatem? Ve hre se odsuzuje wh/ab ale to ze VIP dava ruzne vlastnosti, diky kterym hraci s VIP prakticky vzdy vedou tabulku se neresi?(mluvim obecne o ruznych modech). Chapu ze VIP ma mit nejake vyhody,jako logovani na plny server,avatar atd, ale vetsi rychlost ci zivoty je uz cheat, ktery dava dominantni vyhodu nad ostatnimi.
Hraji tez mmorpg kde si muzete take kupovat ruzne predmety,vylepseni. V zadnem modu si ale nelze koupit zivoty atd..muzete jsi koupit (pouze obecny priklad) jine zvire, unikatni oblek, ale ne primarni statut postavy.
Ja doposud povazuji VIP za obycejny cheat stejne jako wh/ab. Muze mi nekdo vysvetlit v cem je rozdil?
Dekuji,
prilezitostny hrac
- unnamed2
- Kolemjdoucí
VIP vs cheat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP vs cheat
Vip/evip muzes nazyvat cheatem ale je to legalni pomoc hracum aby se jim lepe hralo a aby zaroven podporili rust portalu..
Vip a evip dava vyhody jako hp ale nekazi hru nybrz ji ulehcuje lidem kteri maji zajem..
Btw este chci dodat jak si psal, ze nikde na zadne hre se neda koupit primo zivot ale jen veci tykajici se vzhledu atd.. Tak si nekdy zkus zapnout hru DarkOrbit
tam bez placeni nezahrajes a nemas sanci.. Tady je to jen tvoje svobodna vule jestli chces podporit portal a pomoct i sam sobe..
Vip a evip dava vyhody jako hp ale nekazi hru nybrz ji ulehcuje lidem kteri maji zajem..
Btw este chci dodat jak si psal, ze nikde na zadne hre se neda koupit primo zivot ale jen veci tykajici se vzhledu atd.. Tak si nekdy zkus zapnout hru DarkOrbit

-
SieurDesto - Mistr Yoda
unnamed2 píše:Zdravim,
Dekuji,
prilezitostny hrac
Rozdíl je že VIP výhody sou lepší.
Třeba WB/AB Koukáš se přes zeď nebo AB střílíš do hlavy výhody VIP sou lepší. na Zombie modech a dalších modech např Cheaty nemůžeš na givovaní zbraní na Zm modech napřiklad Bazooka to může pouze VIP hráč.

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Mno představ si situaci na mapě de_dust2 kde jako ct jdeš z longu pohlídat double door.
Vlastníš EVIP takže máš tak 10 - 20 hp více. (netuším přesně). Proti tobě vyskočí týpek s AB a na 2 střely ti dá HS.
ding ding KO..
Ale shrneme to: I když vlastníš vip/evip výhodu pořád musíš mít určitý "skill". Pokud má novip lepší aim tak tě prostě zabije ať se snažíš sebevíc.
Dále k tobě dodatečně nesouhlasím, vlastním FeG účet a v životě jsem do toho nehodil víc jak 150 kč na měsíc premium.
A to pouze jednou, nikdy víc. Sice to trvá déle než se dostaneš nahoru než nějakej zazobanej "kid" který do toho hodí 10 000 a vytahuje se, ale pokud tě to baví. Why not.
Vlastníš EVIP takže máš tak 10 - 20 hp více. (netuším přesně). Proti tobě vyskočí týpek s AB a na 2 střely ti dá HS.
ding ding KO..
Ale shrneme to: I když vlastníš vip/evip výhodu pořád musíš mít určitý "skill". Pokud má novip lepší aim tak tě prostě zabije ať se snažíš sebevíc.
SieurDesto píše: Tak si nekdy zkus zapnout hru DarkOrbit![]()
tam bez placeni nezahrajes a nemas sanci..
Dále k tobě dodatečně nesouhlasím, vlastním FeG účet a v životě jsem do toho nehodil víc jak 150 kč na měsíc premium.
A to pouze jednou, nikdy víc. Sice to trvá déle než se dostaneš nahoru než nějakej zazobanej "kid" který do toho hodí 10 000 a vytahuje se, ale pokud tě to baví. Why not.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Cheat je zakázán. VIP je povoleno. Už z podstaty nemůžeš srovnávat něco co se nesmí s něčím legálním..
Ještě k tomu tvrdit že je to to samý..

Ještě k tomu tvrdit že je to to samý..

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1