I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na 2 Adminy

Příspěvekod Depy13 » 08 čer 2015, 19:37

1.Kjn - Důvod proč si stěžuji je takoví ....
- Admin co nesleduje chat..
- Admin co si staví cokoli a je mu to jedno ...
- Spamujou tam ip.Adresi a jemu je to jedno.. + nadávky na admina či hráče... jemu je to jedno a nic s tím nedělá...
dalo by se říct že tam je k ničemu.. jen si hraje a nic jiného nedělá..

2.Maniana nebo jak se jmenuje..
- je až moc přísná.. skoro nikdo nic tam nemůže nic říct.. řeknu: ,, Ty jsi ale magor :DD'' ona na mě hned ad se zklidním a nenadávám.
- pokavad řeknu že to není sprosté ačkoli urážlivé napíšemi ad sklapnu :) a neodmlouvám...
samozřejmě zklapnu.. protože mě tento server hodně zaujal a nechci stratit svůj post v hraní.
nechodí často... a toto je škoda.. na takovích servrech by měli být. mám i video... jak hráči nadávaj.. Martinkoz neustále spamuje.... nelka22 uráží... mám i video.. kde se to ocitlo mezi hráči... prosím udělejte s tím něco... už i s lidmi co tam hrají toho maj dost... děkuji...
Depy13
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost na 2 Adminy

od Rumcajz » 08 čer 2015, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na 2 Adminy

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 08 čer 2015, 19:58

Dam vedieť adminom nech sa sem vyjadria, ak by si medzitým mal niejaký dôkaz ktorý by potvrdzoval to čo ty píšeš, hoď ho sem.
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod maniana » 08 čer 2015, 21:03

takže :mám práva na survivalu né na skybloku tam chodím hrát.Ano píšu zklidni se to je upozornění pak je kick a pak ban takový je postup kdybych ti dala ban tak neřeknu,se divím že si tady stěžuješ na to že jsem napsala KLID.A přísná?Právě že ne že se mi zdá že jsem nejméně přísná ze všech.Ale asi přitvrdím:-D
Jinak kdyby jsi psal aspoň pravdu že jsem ti napsala ať sklapneš nejsem si toho vědoma jinak to dokaž pokud máš sceen či to video,proč jsi ho vlastně nedodal jako důkaz?Další věc kterou nechápu je proč si stěžuješ v pondělí když jsem naposledy byla na skybloku v pátek a to jen na skok?,Vysvětli mi to?Máš video kde hráči nadávají,tak to hoď do stížnosti na hráče.Maniana84.
maniana
Amatér
Amatér

Příspěvekod AwesomeM4RT1N » 10 čer 2015, 20:14

Manianu poznám a silno pochybujem že by niečo takéto robila, ona je jedna z mála, ktorá dodržujte banovací poriadok a dbá o to, aby bola na serveri disciplína.
Sťažnosť zamietam, chýbajú dôkazy. Ako sa to bude riešiť ďalej s kjn nechám na HLSA
Tu lock
AwesomeM4RT1N
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod BH666 » 12 čer 2015, 11:54 VIP

Čo sa týka kjn, tak nemáš dôkaz a kjn je niečo ako "čestný admin", keďže je HLA GTA:SA.
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod kjn » 14 čer 2015, 11:28

a ako mám podľa teba reagovať na niečo, ked práve odidem od klávesnice? to že ty si niečo videl po dobu pár sekund či minuť a ja práve som tam nebol, nie je to dovod že hovno robim.
public OnPlayerConnect(playerid)
{
Ban(playerid);
return 1;
}
kjn
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy