Steam - PAYSAFECARD

Příspěvekod NetSK » 15 čer 2015, 15:20

Zdravím,
bol som si kupiť paysafecartu za 10éčok na gočko.Dal som na steame ten kód a tie blbosti(Hore kde mam peniaze je 1 euro.. čo som mal).. Keď idem kupiť to goćko tak stále píše "working" a nejde mi nič so steamom robiť..
Prosím help.. ďakujem
NetSK
Amatér
Amatér

Steam - PAYSAFECARD

od Rumcajz » 15 čer 2015, 15:20

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Steam - PAYSAFECARD

Příspěvekod NetSK » 15 čer 2015, 15:53

Toto mi ešte píše
Your recent transaction with us is still pending! Did you complete payment with your payment service provider? We're not sure yet, and we're waiting to receive an answer from them.

If you continue, and are purchasing any items a second time, you risk being charged twice.
NetSK
Amatér
Amatér

Příspěvekod Ekblad » 15 čer 2015, 17:10

NetSK píše:Toto mi ešte píše
Your recent transaction with us is still pending! Did you complete payment with your payment service provider? We're not sure yet, and we're waiting to receive an answer from them.

If you continue, and are purchasing any items a second time, you risk being charged twice.

Dle toho, co je tam napsáno, to v překladu znamená něco jako že platba ještě nebyla dokončena. To znamená že je dost možný, že jsi na tvé PSC kartě neměl dostatek financí pro nákup, který jsi vykonal, nebo to prostě trvá, a budeš si muset počkat, až se platba zpracuje.
Ekblad
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FatalWiruS » 15 čer 2015, 18:49 VIP

Jsou steam slevy, tak bych se vůbec nedivil, kdyby to bylo přetížené. Počkej a pokud by to nešlo a vzalo ti to peníze z PSC, tak kontaktuj steam podporu. Oni to prověří a peníze ti pošlou.

LOCK
PC Support 4.5 2015 - 5.12 2015
FatalWiruS
Profesionál
Profesionál

Zpět na Vyriešené topicy