• Stránka 1 z 1
kjn
http://prntscr.com/7hhs1g
Ten slovník, není to sice nic strašného, ale vzhledem k tomu, že když já jako hráč jen napíšu do minichatu byť náznak nadávky, mám za to ban, tak by někdo tak vysoce postavený měl jít příkladem a klidnit slovník, když navíc to slovo není namístě, není vůbec potřeba...
Ten slovník, není to sice nic strašného, ale vzhledem k tomu, že když já jako hráč jen napíšu do minichatu byť náznak nadávky, mám za to ban, tak by někdo tak vysoce postavený měl jít příkladem a klidnit slovník, když navíc to slovo není namístě, není vůbec potřeba...
-
patamataGSCZ - Zkušený
Re: kjn
Předem se moc omlouvám, že se vyjadřuju, ale chtěl bych se zastás kjn... toto psal na fórum nikoli do minechatu ... Na minecraftu může byt jakýkolik malý dítě, ale to na 99% na fórum nepůjde.
Toto je můj názon na tuto situaci...
Ještě jendou se omlouvám, že jsem se vyjádřil tam kam nemám ...
Toto je můj názon na tuto situaci...
Ještě jendou se omlouvám, že jsem se vyjádřil tam kam nemám ...
-
Touty - Pokročilý
Re: kjn
Mini-chat, to je chat zde na fóru, o Minecraftu jsem nic nepsal.
Jde o to, že pravidla zde na fóru jsou velmi přísná a to, co by na MC skončilo kickem, max banem na hodinu, se banuje permanentně. Nejsem proti těmto přísnějším pravidlům, pak by měl ale AT (a u člověka s tak vysokým postavením to platí zvlášť) jít příkladem. Ať se i tu měří stejným metrem...
Jde o to, že pravidla zde na fóru jsou velmi přísná a to, co by na MC skončilo kickem, max banem na hodinu, se banuje permanentně. Nejsem proti těmto přísnějším pravidlům, pak by měl ale AT (a u člověka s tak vysokým postavením to platí zvlášť) jít příkladem. Ať se i tu měří stejným metrem...
-
patamataGSCZ - Zkušený
• Stránka 1 z 1