Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP aktivace

Příspěvekod Martuska » 19 čer 2015, 13:15

Ahoj,
aktivovala jsem si VIP výhody na ns. Chtěla jsem si koupit EVIP ale zjistila jsem, že nemam kód, který jsem si zapsala na papírek.
Kod jsem nakonec našla, tak jsem ho šla zkusit na steam, kod fungoval. Potom jsem zpátky chtela aktivovat na ns ale napsalo mi to, že " výhody byly aktivovány na stamu a, že je to chráněné. Poraďte mi prosím co mám dělat, chci to zpátky aktivovat na ns a nejde mi to. Děkuji předem :)
Martuska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP aktivace

od Rumcajz » 19 čer 2015, 13:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP aktivace

Příspěvekod Dwandy » 19 čer 2015, 13:25 VIP

Martuska píše:Ahoj,
aktivovala jsem si VIP výhody na ns. Chtěla jsem si koupit EVIP ale zjistila jsem, že nemam kód, který jsem si zapsala na papírek.
Kod jsem nakonec našla, tak jsem ho šla zkusit na steam, kod fungoval. Potom jsem zpátky chtela aktivovat na ns ale napsalo mi to, že " výhody byly aktivovány na stamu a, že je to chráněné. Poraďte mi prosím co mám dělat, chci to zpátky aktivovat na ns a nejde mi to. Děkuji předem :)

Když provedeš aktivaci na steamu, tak se VIP automaticky dá ochranného režimu a nejde reaktivovat - to je z toho důvodu, aby ti to nikdo nemohl nějakým způsobem ukrást (třeba že z tebe nějakým způsobem dostane cizí člověk kod)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Martuska » 19 čer 2015, 13:29

[quote="Martuska"]Ahoj,
Martuska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 19 čer 2015, 13:44 VIP

Martuska píše:Děkuji za odpovědi, a když si koupim EVIP a aktivuji ho na ns.. pujde mi to pak nebo ne ?

No otázka je spíš, proč to chceš dávat na nonsteam když máš steam? Samozřejmě ti to můžu nějak změnit, ale potřebuju znát nějakej rozumnej důvod
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Martuska » 19 čer 2015, 14:25

no duvod je takový, že se mi špatně hraje pres steam, jsem zvykla na ns a byla bych rada kdyby to slo zmenit
Martuska
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na VIP poradna