• Stránka 1 z 1
Overwatch Bug/Cheat
Čauko, předevčírem se mi v main menu objevila možnost spolupracovat na projektu Overwatch. Jelikož si myslím že je to super nástroj, jak vyčistit GOčko od cheaterů, hnedka jsem se zapojil.
Zatím jsem kontroloval tak 10 hráčů, všichni byli čistí, až na dva, kdy si nejsem vůbec jistej...v obou případech kdykoli měli zbraň v ruce, koukali do země a "točili se dokola", i když jsem demo spomalil na 3,6% (nejpomalejší co to jde) pořád se docela rychle točili, pouze kdykoli vystřelili, namířil kurzor na hlavu (nebo do prostoru těla, nevím, fakt to bylo děsně rychlé - podle zbraně, se kterou hráli, čím měla menší kadenci, tím pomaleji to mířilo a vracelo se nazem) + měli přes 86% HS, tomu prvnímu jsem dal verdikt, že tam je aimbot, tomu druhému zatím nic.
Je to bug, nebo nějaký druh cheatů?:))
Dík za radu, Nikdo
Zatím jsem kontroloval tak 10 hráčů, všichni byli čistí, až na dva, kdy si nejsem vůbec jistej...v obou případech kdykoli měli zbraň v ruce, koukali do země a "točili se dokola", i když jsem demo spomalil na 3,6% (nejpomalejší co to jde) pořád se docela rychle točili, pouze kdykoli vystřelili, namířil kurzor na hlavu (nebo do prostoru těla, nevím, fakt to bylo děsně rychlé - podle zbraně, se kterou hráli, čím měla menší kadenci, tím pomaleji to mířilo a vracelo se nazem) + měli přes 86% HS, tomu prvnímu jsem dal verdikt, že tam je aimbot, tomu druhému zatím nic.
Je to bug, nebo nějaký druh cheatů?:))
Dík za radu, Nikdo
Tady si mám něco napsat?
- Nikdas
- Pokročilý
Overwatch Bug/Cheat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Overwatch Bug/Cheat
Hlavně mi jde o to, jestli se někdo s tímto setkal. Speciálně u Overwatch:)) thx
Tady si mám něco napsat?
- Nikdas
- Pokročilý
Je to takový "nenápadný" aimbot 

-
Rainox - Spamer
Tak v MC se úplně netočí, spíš mlátí kde chce a ono ho to i tak hituje 
lock

lock
-