• Stránka 1 z 1
Hackeři na vašem teamspeaku
zdravím, chtěl bych jen upozornit nevím jak to tam máte ale jestli by jste mohli jak se vytvoří free room dole doplnit aby jsme mohli někoho kopnout z té roomky
včera v nočních hodinách jsem se svými spolužáky hrál Lolko (nepodstatné) a připojil se k nám nejdřív nějaký Rus a poté i Amík
nebyl to hráč co hrál zrovna snáma ale
věděl koho hraji (Shaco ) že mam royal skin atd jaké mam score potom mi napsal i jaké mají nicky moji spolužáci a poté i co hrají za championy poté ja se odpojil a kámošovi se naboural na webku napsal mu ať se koukne z okna
taktéž i napsal jeho adresu, jméno a i dokonce jaký má mobil
já jsem pc poté vypnul a ráno nešel zapnout teď už to jde jen poprosím o tu funkci zablokovat určitého hráče díky
nebo kontakt na nějakého admina 
včera v nočních hodinách jsem se svými spolužáky hrál Lolko (nepodstatné) a připojil se k nám nejdřív nějaký Rus a poté i Amík
nebyl to hráč co hrál zrovna snáma ale
věděl koho hraji (Shaco ) že mam royal skin atd jaké mam score potom mi napsal i jaké mají nicky moji spolužáci a poté i co hrají za championy poté ja se odpojil a kámošovi se naboural na webku napsal mu ať se koukne z okna
taktéž i napsal jeho adresu, jméno a i dokonce jaký má mobil
já jsem pc poté vypnul a ráno nešel zapnout teď už to jde jen poprosím o tu funkci zablokovat určitého hráče díky

-
munco - Zkušený
Hackeři na vašem teamspeaku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hackeři na vašem teamspeaku
Roomku si příště zamkni a nestane se ti to, to lolko mohl lehce zjistit a podle toho co popisuješ to byl nějaký tvůj troll kamarád 

Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
info píše:Roomku si příště zamkni a nestane se ti to, to lolko mohl lehce zjistit a podle toho co popisuješ to byl nějaký tvůj troll kamarád
poprosím o to jak zamknout ? a btw jak by to vysvětlovalo že se na kompu hledala chyba ? O.o
a troll kámoš ? heslo jak mohl zjistit ??
-
munco - Zkušený
Jojo, běžně lidi umí hacknout celej tvůj život, jsou tvoji sousedi a mávají ti z okna
A když chceš soukromí v roomce, jdi do room pro 2, nebo si při vytváření roomky nastav heslo (pod jménem room při vytváření je kolonka password).

A když chceš soukromí v roomce, jdi do room pro 2, nebo si při vytváření roomky nastav heslo (pod jménem room při vytváření je kolonka password).
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ty LoL údaje se dají zjistit když jsi ve hře, přes několik stránek stačí aby věděl tvůj nick, dokonce se dá i live pustit přes stránky tvoje hra, takže vtom to nehledej, spíš se příště opravdu podívej z toho okna, jak nastavit heslo tu už taky máš a příště, když se ti něco podobného stane stačí najít a napsat někomu s právy 4 až 1 na TS a může to zkusit vyřešit, minimálně ty otravy v room 
Do pc se ti můžou dostat, ale nevidím důvod proč by to někdo dělal, celá ta věc není uplně jednoduchá
Zde ti to zamknu, není co dál řešit

Do pc se ti můžou dostat, ale nevidím důvod proč by to někdo dělal, celá ta věc není uplně jednoduchá
Zde ti to zamknu, není co dál řešit
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1