• Stránka 1 z 1
BLack sceen po načitaní mapy.
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 64 Windows 7
Jak dlouho vám problém přetrvává? od včera
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? áno grafiku na najmenšie rozlíšenie.
Nemáte config někoho jiného (stažený)? nie
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? Máme len jedno pc doma.
Dobrý deň, mám taký problém z csgo. Včera som si ho kúpil na Steame lebo je zlava, a hned som ho stiahol a išiel z kamošom hrať. Asi po hodine hrania som šiel niečo robiť. Potom som zase asi za 20 min. šiel hrať a po načítaní mapy čierna obrazovka a ked som stlačil tlačítko windows tak tam bol trojuholník a napísané grafická karta prestala pracovať a bola znova obnovená alebo niečo také. Skúšal som už úplne všetko už som aj preinštaloval csgo a stále to isté. ked som to potom ešte vyskúšal tak som to nechal tú čiernu obrazovku že sa to možno načíta a ukázalo mi to tabulku a bolo tam napísané toto: Failed to lock vertex buffer in cmesh DX8::LockVertexBuffer. Ak chcete vedieť parametre ntb napíšte.
Ďakujem.
Jak dlouho vám problém přetrvává? od včera
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? áno grafiku na najmenšie rozlíšenie.
Nemáte config někoho jiného (stažený)? nie
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? Máme len jedno pc doma.
Dobrý deň, mám taký problém z csgo. Včera som si ho kúpil na Steame lebo je zlava, a hned som ho stiahol a išiel z kamošom hrať. Asi po hodine hrania som šiel niečo robiť. Potom som zase asi za 20 min. šiel hrať a po načítaní mapy čierna obrazovka a ked som stlačil tlačítko windows tak tam bol trojuholník a napísané grafická karta prestala pracovať a bola znova obnovená alebo niečo také. Skúšal som už úplne všetko už som aj preinštaloval csgo a stále to isté. ked som to potom ešte vyskúšal tak som to nechal tú čiernu obrazovku že sa to možno načíta a ukázalo mi to tabulku a bolo tam napísané toto: Failed to lock vertex buffer in cmesh DX8::LockVertexBuffer. Ak chcete vedieť parametre ntb napíšte.
Ďakujem.
- SpringMan
- Kolemjdoucí
BLack sceen po načitaní mapy.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BLack sceen po načitaní mapy.
Ešte si založ 4x tému hore sa to už rieši.
LOCK
LOCK
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1